Ponturi Pariuri Tenis Carlos Alcaraz vs Nicolas Jarry

BETANO

Traversăm o perioada foarte bună pe care vreau sa o prelungim cu o recomandare de la Buenos Aires. În a doua semifinală se întâlnesc  favoritul principal Carlos Alcaraz și Nicolas Jarry.

Carlos Alcaraz este un jucător de doar 20 ani din Spania, momentan pe locul 2 ATP. El este un adevărat fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte, fiind jucătorul reprezentativ pentru noua generație. Carlos este bun pe toate suprafețele, si deși a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi, are trofee de mare șlem la US Open si Wimbledon, pe hard si iarba. Deși este încă un copil, ibericul a câștigat deja 12 titluri ATP și peste 27 milioane de $ din tenis, însă asa cum el a declarat, este doar începutul. Aici vine din postura de campion en-titre si a trecut de Ugo Carabelli și Vavassori.

cota2.ro

Nicolas Jarry este un sportiv de 27 ani din Chile, momentan pe locul 21 ATP. El putea fi și mai sus în clasament, însă a fost implicat intr-u mare scandal în anul 2020 fiind suspendat 1 an pentru dopaj. Jarry este un jucător bun, câștigător a 3 titluri ATP la și a numai puțin de 5 turnee de nivel Challenger. El preferă zgura, însă este bun și pe hard, având un serviciu foarte puternic care oferă puține șanse de break adversarilor. 2023 a fost cel mai bun an din cariera sa, are titluri la Santiago și Geneva și victorii cu Zverev ori Tsitsipas. Totuși, in ultima perioada a slăbit puțin ritmul, fiind preocupat de nașterea copilului său. Aici a trecut dramatic în tie-break-ul setului decisiv de Wawrinka, iar apoi a profitat de abandonul lui Etchevery la 1- 1 la seturi.

Chiar dacă nu a jucat nici măcar pe aproape de potențialul său, Alcaraz a castigat lejer primele partide de la Buenos Aires și ma aștept ca nivelul său să crească in fata unui adversar periculos Jarry nu este însă în cea mai bună forma a sa și nu îl vad sa ii pună probleme lui Carlos. Chilianul a părut nesigur tocmai la punctul său forte, serviciul si a oferit numai puțin de 17 șanse de break, lucru care va fi letal în fata unui sportiv de talia lui Alcaraz. Merg pe un succes obținut lejer de iberic.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Carlos Alcaraz vs Nicolas Jarry
Pronostic:
Durata meci : sub 98.5 minute
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro