Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.51

Casa Pariurilor

Închidem săptămâna cu un bilet format din două meciuri, iar atenția sporită va fi pe echipele oaspete! Un ”PSF 2” combinat cu o șansă dublă ”X2” ne oferă un combo care ne mărește de 2,5 ori suma investită.

Încălzirea o facem în Serie A, acolo unde AS Roma merge pe terenul lui Frosinone, în timp ce seara ne prinde atenți pe SuperLigă, la meciul dintre Dinamo și Oțelul Galați.

cota2.ro

FROSINONE - AS ROMA (19:00) - După dușul rece contra lui Inter, AS Roma merge la Frosinone să recupereze punctele pierdute. De la plecarea lui Mourinho și instalarea lui De Rossi, trupa din Capitală bifase 3 succese consecutive, închise însă abrupt, pe Olimpico, de Inter.

Frosinone e în scădere de turații, cu 3 etape la rând fără succes și 2 etape consecutive din care n-au luat niciun punct: 2-3 cu Milan, 1-5 cu Fiorentina.

  • În clasament, Roma ocupă abia locul 6, cu 38 de puncte, și speră să prindă măcar Europa League, nu zona de Conference League;
  • Dincolo, Frosinone e pe locul 14, cu 23 de puncte, la doar 3 lungimi distanță de locurile retrogradabile;
  • În tur, AS Roma s-a impus cu 2-0 în fața lui Frosinone;
  • În 2019, la ultima deplasare a romanilor pe terenul lui Frosinone, Roma s-a impus cu 3-2.

DINAMO - OȚELUL GALAȚI (20:00) - Dinamo abordează etapa cu numărul 26 din postura de ”lanternă” în SuperLigă. La egalitate de puncte cu Botoșani, 19, dar cu goluri mult mai puține marcate, dinamoviștii caută cu disperare să micșoreze distanța față de echipele aflate măcar pe locurile de baraj.

Poli Iași și FC Voluntari au pierdut în această etapă și au rămas la 27 de puncte, ocazie perfectă pentru Botoșani și Dinamo să reducă și mai mult din handicap.

De cealaltă parte, Dorinel Munteanu își joacă șansa pentru a prinde, ca prin minune, un loc de playoff. În cazul unui succes la București, Oțelul va face 34 de puncte și va urca pe locul 8, la doar 1 punct distanță de Petrolul, ocupanta locului 6, ultimul de playoff.

  • În tur, la Galați, Oțelul s-a impus cu 1-0;
  • Cele două echipe s-au întâlnit, în finalul lui 2023, și în Cupa României, într-o partidă extrem de spectaculoasă, terminată la egalitate, scor 3-3;
  • Apropo de remize, Oțelul are 13 remize în acest sezon! Topul egalurilor e condus de Petrolul, cu 14 rezultate de egalitate.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Frosinone vs AS Roma
Pronostic:
PSF 2
Cota
1.62
Dinamo vs Oțelul
Pronostic:
X2
Cota
1.55
Cota finala: 2.51
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro