Biletul Zilei format din 8 meciuri la cota 9.72

BETANO

Avand in vedere oferta bogata din acest final de saptamana, am ales sa joc un bilet de cota aproximativ 9.70, pe 8 meciuri destul de simple, care au la baza statistici foarte interesante. 

Brest este usor favorita cu Marseille si pe buna dreptate, deoarece oaspetii au jucat la mijlocul saptamanii in cupele europene, iar in disputele de pe teren strain au aratat jalnic, primind gol in toate cele 10 meciuri din Ligue 1. Brest are cea mai mare medie de ocazii de gol pe teren propriu si ma astept sa o bage in ate cel putin o data.

cota2.ro

Rennes a cedat la scor de ”forfeit” cu AC Milan in 16-imile UEFA Europa League si tind sa cred ca s-au cam resemnat cu o prezenta in optimi. Azi vor sa sterga cu buretele acest esec, iar Clermont, ”lanterna rosie” din aceasta editie de Ligue 1, pare cea mai buna alegere. Mizez pe cel putin o repriza castigata de formatia lui Julien Stephan.

Dinamo este intr-o usoara revenire de forma, iar evolutiile din meciurile cu Rapid, FCU 1948 si Farul le dau sperante ca se pot salva de la retrogradare. Ambele echipe vin dupa victorii in ultimele etape, insa faptul ca Dinamo joaca acasa in fata multor mii de suporteri, cred ca o sa conteze mult. In ultimul joc direct, Dinamo a marcat de trei ori, iar la cum se prezinta, ii vad marcand si azi.

Backa Topola, o fosta cunostinta a FCSB-ului, ocupa locul 3 in campionatul din Serbia, dupa cele doua mari rivale, Partizan Belgrad si Steaua Rosie. Azi primesc vizita ultimei clasate, formatie care a obtinut doar o victorie in cele 20 de etape disputate. Diferenta este uriasa si consider ca echipa gazda se poate impune fara prea mari emotii.

Granada - Almeria, duelul ultimelor doua clasate din LaLiga, se anunta a fi un meci foarte interesant deoarece in joc sunt puncte esentiale in drumul catre evitarea retrogradarii. Granada a aratat mai bine pe teren propriu, unde aproape meci de meci a reusit sa marcheze, in timp ce Almeria, pe langa faptul ca a primit gol in 20 din cele 24 de meciuri, a pierdut 11 din cele 12 deplasari din acest sezon.

AEK Atena poate bifa prima pozitie dupa aceasta runda, daca PAOK nu castiga partida cu Olympiakos, iar ea isi castiga partida cu penultima clasata, echipa care are o medie de 2.40 goluri incasate per meci, in jocurile de pe teren strain. AEK a castigat cu 3-0, respectiv 4-0 ultimele doua dueluri directe de pe teren propriu si ma astept sa repete aceasta ”isprava”.

Bayern Munchen trece printr-o forma extrem de slaba, iar cele trei puncte puse in joc sunt extrem de importante, avand in vedere titlul de campioana care pare tot mai greu de obtinut. Bochum joaca bine pe teren propriu, insa nu are deloc amintiri prea placute cu ”bavarezii”, acestia castigand ultimul duel direct de pe ”Vonovia” cu 7-0. Bayern cred ca o sa treaca peste pasa proasta si mizez pe faptul ca vor castiga destul de clar acest joc. 

Universitatea Craiova are azi meci cu Botosani, echipa care a prins incredere dupa rezultatele bune din acest an. Oltenii vin dupa o remiza cu U Cluj, scor 2-2, meci in care au condus la pauza cu scorul de 2-0. Botosani arata destul de rau in defensiva si ma astept ca azi sa incaseze gol, asa cum au facut-o in 9 din ultimele 10 intalniri directe.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Brest vs Marseille
Pronostic:
Brest marcheaza
Cota
1.34
Rennes vs Clermont
Pronostic:
Rennes castiga minim o repriza
Cota
1.31
Dinamo Bucuresti vs Otelul Galati
Pronostic:
Dinamo Bucuresti marcheaza
Cota
1.45
Backa Topola vs FK Radnik
Pronostic:
Pauza sau Final 1
Cota
1.30
Granada vs Almeria
Pronostic:
Granada marcheaza
Cota
1.27
AEK Atena vs Kifisia
Pronostic:
AEK Atena -1 Handicap European
Cota
1.36
Bochum vs Bayern Munchen
Pronostic:
2
Cota
1.36
FC Botosani vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Universitatea Craiova marcheaza
Cota
1.25
Cota finala: 9.72
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro