Ponturi Pariuri Tenis Taylor Fritz vs Tommy Paul

BETFAIR EXCHANGE

Am bifat toate recomandările de la Delray Beach și nu aveam cum să analizez astăzi alt meci decât finala dintre Taylor Fritz și Tommy Paul. Vedeți mai jos avancronica și pronosticul.

Taylor Fritz este un jucător american de 26 ani clasat pe locul 9 ATP. Deși este de mult timp în circuit, în ultimii 2 ani el a progresat enorm, a intrat în top 10 și putem spune despre el ca este un jucător de top. În 2022 a câștigat 3 trofee importante, Indian Wells, Eastbourne și Tokyo si a jucat la Turneul Campionilor, iar în 2023 nu s-a descurcat rău, având evolutii bune la aproape toate turneele la care a participat. Are titlu la Atlanta, titlu la Delray Beach, semifinale la Dallas, Acapulco si Monte Carlo, respectiv sferturi la US Open, Indian Wells si Miami. Taylor preferă hardul, servește foarte bine și are victorii cu toți jucătorii de top din circuit. Forma lui este bună, la Australian Open a ajuns până în sferturi unde a pierdut greu cu Djokovic, iar aici a trecut pe rand de Borges, Hijikata și Giron oferind doar 4 șanse de break in tot turneul.

cota2.ro

Tommy Paul este un jucător american de 26 ani, clasat pe locul 14 ATP. Asemenea adversarului său si el şi-a îmbunătățit mult jocul în ultimii 2 ani și a reușit să intre între primii 20 jucători ai lumii, grație titlului câștigat la Stockholm și a altor rezultate bune foarte bune precum semifinale la Australian Open, finale la Acapulco si Eastbourne, optimi la Wimbledon, semifinale la Toronto, sferturi la Atlanta, Montreal și Paris sau semifinale la Parma. Tommy preferă suprafețele rapide, acolo unde își pune în valoare serviciul și loviturile rapide. A reușit în ultimii ani pe hard victorii cu Carlos Alcaraz, Nadal sau Marin Cilic, insa a avut si multe momente de inconstanta. A început anul perfect cu titlu la Dallas, iar aici a trecut de Michelsen, Thompson și Tiafoe, ajungând la 7 victorii consecutive.

Se întâlnesc doi colegi de generație, intr-un meci cu trofeul pe masa, iar la cum au servit cei doi nu vad alt scenariu decât o partidă foarte echilibrată. În ultimele 2 meciuri directe am avut 3 tie-break-uri între ei și vad și acum linia de over depășită fără probleme chiar și în 2 seturi.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Taylor Fritz vs Tommy Paul
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro