Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Cluj vs FCSB

Superbet

UNIVERSITATEA CLUJ - FCSB

In aceasta seara, de la ora 20:30, pe ”Cluj Arena”, Universitatea primeste vizita celor de la FCSB, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 26, din Superliga. 

Formatia lui Ioan Ovidiu Sabau ocupa in prezent locul 10 in campionat, dar cu un succes poate ajunge pana pe locul 6, ultimul care asigura participarea in Play-Off, la finalul sezonului regulat. ”Sepcile rosii” vin dupa din ”Banie” in fata Universitatii Craiova, scor 2-2, meci in care au fost condusi la pauza cu scorul de 2-0, dar au reusit sa revina gratie reusitelor semnate de Valentin Gheorghe (min. 47), respectiv Dan Nistor (min. 64 - pen.). Anul 2024 nu a adus rezultatele asteptate de suporteri, insa jocul propus ardeleni nu a aratat deloc rau, in special pe teren propriu, acolo unde domina din punct de vedere ofensiv. De partea cealalta, FCSB a inceput sa piarda teren in fata Rapidului, care s-a apropiat la doar 6 puncte dupa succesul de pe teren propriu contra celor de la Hermannstadt. ”Ros-albastrii” vin dupa un succes la limita obtinut in jocul cu Sepsi, partida in care jocul a dezamagit total, lucru pus pe seama problemelor medicale a mai multor jucatori importanti. Elias Charalambous are foarte multe absente importante la aceasta confruntare, printre care Alex Baluta (gripa), Alex Pantea (suspect de ruptura) si Dawa (motive personale). Pe langa acest aspect, la FCSB nu exista un varf de meserie, deseori facandu-se schimburi de pozitii intre jucatori, lucru care au dus sezon de sezon la rezultate jalnice, in special pe plan european. In ultimele trei meciuri directe, desi a reusit sa puncteze, FCSB nu a reusit sa castige, bifand doua remize si un esec

cota2.ro

FCSB ii are apti pe Coman si Olaru, doi dintre principalii marcatori din acest sezon de Superliga, insa problemele acestora persista pe plan defensiv, acolo unde astazi este foarte posibil sa apara Lixandru ca fundas central. U Cluj a aratat excelent in partea a doua cu Universitatea Craiova, joc in care a fost foarte eficienta, cadrand 5 din cele 8 suturi trimise catre poarta oltenilor. In ultimele doua meciuri directe, formatia lui Sabau a cadrat 10 suturi si a reusit sa puncteze de trei ori, lucru pe care-l astept si astazi, avand in vedere aportul ofensiv al acestora din ultimele etape. Dan Nistor, in cele 23 de etape jucate pentru ”U”, a punctat de 10 ori si a livrat numai putin de 8 pase decisive, fiind implicat in 55% dintre toate golurile ”sepcilor rosii”, din aceasta editie de Superliga. Tinand cont de problemele oaspetilor, de faptul ca echipa gazda are nevoie de puncte pentru a spera la Play-Off, dar si de faptul ca in ultimele trei dueluri directe ardelenii au iesit cu capul sus, anticipez un deznodamant favorabil trupei lui Sabau, mai ales ca pe arena din Cluj se anunta un public numeros. 

Pontul meu pentru meciul Universitatea Cluj - FCSB este ”Dan Nistor marcheaza sau ofera o pasa decisiva”, la o cota de 2.90, disponibila pe Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Universitatea Cluj vs FCSB
Pronostic:
Dan Nistor marcheaza sau ofera o pasa decisiva
Cota
2.90
Cota finala: 2.90
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro