Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.45

Superbet

O nouă zi de marți, o nouă serie de meciuri din optimile Ligii Campionilor! Inter - Atletico Madrid pare să fie partida de afiș pentru azi, dar golurile cele mai multe s-ar putea să vină din Olanda, de la PSV Eindhoven - Borussia Dortmund.

Am pus ambele dueluri de azi din Champions League pe bilet, iar cota totală este una excelentă ținând cont de faptul că pariurile alese nu par deloc greu de ieșit.

cota2.ro

INTER - ATLETICO MADRID (22:00) - Pentru început, trebuie să știți că acest duel va avea brigadă românească, cu Istvan Kovacs la centru! Iar cu informația asta faceți ce vreți voi, dar faulturile pe Atletico Madrid n-ar trebui neglijate deloc.

Dacă vorbim despre competițiile interne, cele două echipe stau total diferit. Inter se pregătește de un nou titlu în Serie A, în timp ce Atletico Madrid se luptă doar pentru a nu avea emoții în ceea ce privește calificarea în Liga Campionilor în sezonul viitor.

  • În ultima perioadă, Inter și Atleti s-au întâlnit de două ori! În 2010, în Supercupa Europei, cu ibericii câștigând cu 2-0, și în 2018, într-o partidă amicală, acolo unde Inter a câștigat cu 1-0;
  • Elevii lui Simone Inzaghi și Cholo Simeone vin după victorii la scor în campionat: Inter a pulverizat-o pe Salernitana, 4-0, în timp ce Atletico Madrid n-a avut milă de Las Palmas, 5-0;
  • Atât Inter cât și Atletico au 3 dintre ultimele 5 meciuri jucate de NGG (nu au marcat ambele echipe în acele meciuri);
  • Fiind duel în dublă manșă, e de așteptat ca Atletico Madrid să cedeze ușor inițiativa și Inter să fie echipa la conducerea jocului, mai ales că evoluează în fața propriilor fani.

PSV EINDHOVEN - BORUSSIA DORTMUND (22:00) - Dacă pe Meazza nu ne așteptăm la goluri multe, ci mai degrabă la o partidă la limită, cu ușor avantaj pentru gazde, sperăm că seara va fi salvată de duelul din Olanda!

PSV și Borussia sunt două echipe construite pe idei ofensive, iar meciurile directe au adus mereu goluri multe! În sezonul 2002/2003 din UCL, s-au marcat 6 goluri în cele două meciuri directe din grupă: 1-1 la Dortmund și 3-1 pentru nemți la Eindhoven. În 2017 a avut loc ultima ciocnire, într-un meci amical: victorie cu 4-1 pentru Dortmund.

  • Acum, PSV e echipa care pare mai în formă! Domină campionatul din Olanda, cu 10 puncte peste locul 2, ocupat de Feyenoord, dar e și o mașinărie de goluri: 70 de reușite în 22 de etape, perioadă în care PSV a primit doar 10 goluri;
  • În campionat, PSV e neînvinsă!!!
  • Dortmund a fost la un pas să ia titlul anul trecut în Bundesliga, dar acum s-a prăbușit! Borussia e abia pe locul 4, poate rata UCL, și e la 17 puncte în spatele liderului Bayer Leverkusen;
  • Totuși, Dortmund și-a păstrat stilul ofensiv, cu 44 de goluri înscrise în 22 de etape în Bundesliga! Dar încasează de aproape 3 ori mai multe goluri față de PSV: 27!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Inter vs Atletico Madrid
Pronostic:
Nu marchează ambele echipe
Cota
1.75
PSV Eindhoven vs Borussia Dortmund
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.40
Cota finala: 2.45
Profit: 14.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro