Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.21

BETFAIR SPORTSBOOK

INTER MILANO - ATLETICO MADRID

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Stadio Giuseppe Meazza”, Inter Milano primeste vizita celor de la Atletico Madrid, intr-un meci din cadrul optimilor UEFA Championa League.

Formatia milaneza s-a calificat in aceasta faza a competitiei de pe pozitia a doua, dupa ce a incheiat la egalitate de puncte cu Real Sociedad, echipa care a ocupat prima pozitiei gratie criteriilor suplimentare de departajare. Trupa lui Inzaghi trece printr-o forma exceptionala, cu 8 victorii consecutive in toate competitiile, ultima fiind chiar in week-end, impotriva celor de la Salernotana, scor 4-0. Inter Milano este lider detasat in Serie A, cu 63 de puncte acumulate dupa 24 de runde, cu 9 puncte mai mult fata de Juventus, principala urmaritoare, echipa care are si un meci in plus disputat. De partea cealalta, Atletico Madrid s-a calificat in optimi dupa ce s-a impus fara probleme intr-o grupa din care au facut parte Celtic, Lazio si Feyenoord, acumuland 14 puncte din 18 posibile. Dupa esecurile cu Bilbao si Sevilla, trupa lui ”Cholo” Simeone si-a imbunatatit moralul cu succesul din ultima etapa contra celor de la Las Palmas, scor 5-0. Madrilenii ocupa abia locul 4 in campionat, fiind urmarita indeaproape de formatia lui Ernesto Valverde, antrenor care a declarat ca si-ar dori o calificare in grupele Ligii cu formatia basca.

cota2.ro

  • Inter Milano are o medie de 5.8 suturi cadrate in meciurile disputate pe teren propriu, in acest sezon;
  • In cele trei deplasari din UEFA Champions League, Atletico a permis adversarilor sa cadreze numai putin de 14 suturi;
  • In ultimele 7 deplasari, Jan Oblak a bifat aproximativ 28 de parade, bifand cel putin doua in fiecare confruntare;
  • Istvan Kovacs, arbitrul acestei partide, a dictat aproximativ 454 de faulturi si a acordat numai putin de 100 de cartonase galbene, in cele 18 meciuri arbitrate in acest sezon;
  • Atletico Madrid a comis aproximativ 181 de faulturi in cele 17 meciuri jucate in deplasare, in acest sezon.

Pontul meu pentru meciul Inter Milano - Atletico Madrid este ”Portarul celor de la Atletico Madrid 2+ parade & Atletico Madrid 9+ faulturi comise”, la o cota de 1.39, disponibila pe Betfair Sportsbook.

PSV - BORUSSIA DORTMUND

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Philips Stadion”, PSV primeste vizita celor de la Borussia Dortmund, intr-un meci din cadrul optimilor UEFA Champions League.

PSV s-a calificat cu emotii in fazele eliminatorii ale competitiei, dupa ce au incheiat grupa pe locul secund, cu doar un punct in plus fata de Lens, echipa care a ”retrogradat” in 16-imile UEFA Europa League. Formatia lui Peter Bosz domina autoritar competitia interna, avand cu 10 puncte mai mult decat formatia clasata pe locul secund. In ultima runda de campionat, PSV a castigat doar cu 2-0 partida de pe teren propriu cu Heracles, meci in care a bifat 39 de ocazii de gol si 14 suturi pe poarta. Oaspetii din aceasta seara s-au impus in ”grupa mortii” din care au mai facut parte PSG, AC Milan si Newcastle, acumuland 11 puncte din cele 18 puse in joc. ”Galben-negrii” au un sezon ratat in Bundesliga, tinand cont ca ocupa abia locul 4 si fiind la o distanta considerabila de lider (17 puncte). In ultima etapa de campionat, trupa lui Terzic a obtinut doar o remiza pe terenul celor de la Wolfsburg, scor 1-1.

  • PSV este neinvinsa pe teren propriu in acest sezon (15 victorii si 2 remize);
  • PSV a marcat cel putin un gol in 33 din cele 35 de meciuri disputate in acest sezon;
  • Borussia Dortmund a marcat cel putin un gol in 18 din ultimele 20 de meciuri;
  • In cele 13 deplasari din acest sezon in care a fost titular, Gregor Kobel a reusit numai putin de 48 de parade;
  • In toate meciurile de pe teren propriu din acest sezon, PSV si-a creat cel putin 14 ocazii de gol si a cadrat minim 6 suturi.

Pontul meu pentru meciul PSV - Borussia Dortmund este ”Portarul celor de la Borussia Dortmund 2+ parade & GG sau 3+”, la o cota de 1.59, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Inter Milano vs Atletico Madrid
Pronostic:
Portarul celor de la Atletico Madrid 2+ parade & Atletico Madrid 9+ faulturi comise
Cota
1.39
PSV vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Portarul celor de la Borussia Dortmund 2+ parade & GG sau 3+
Cota
1.59
Cota finala: 2.21
Profit: 12.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro