Ponturi Pariuri Tenis Arthur Fils vs Joao Fonseca

BETFAIR EXCHANGE

Avancronica din aceasta noapte vine de la Rio, acolo unde se întâlnesc doi jucători de mare perspectiva Arthur Fils și Joao Fonseca. 

Arthur Fils este un sportiv de doar 19 ani din Franța, clasat pe locul 36 ATP. El este văzut drept un viitor star al circuitului, comparabil chiar cu Alcaraz, Sinner ori Rune si este de așteptat sa crească in viitor. El vine după un an senzațional, după ce a început 2023 pe locul 250 atp, a reusit sa câștige turneul de la Lyon, a ajuns in semifinale indoor la Montpellier si Marseille, in semifinale la Hamburg pe zgura si a mai jucat si trei finale, la NextGen și la nivel Challenger la Quimper si Oeiras. Deși nu este înalt, el servește exploziv si trimite destul de mulți ași, oferind destul de putine sanse de break. A început 2024 cu semifinale la Auckland, insa la Australian Open ai Buenos Aires a dezamăgit, pierzând cu Griekspoor și Lajovic.

cota2.ro

Joao Fonseca este un jucător brazilian de 17 ani, liderul mondial în clasamentul juniorilor. El a făcut de puțin timp trecerea la seniori și desi este încă un copil a castigat 60 % din meciurile disputate. Desi este brazilian El preferă hardul, fiind campionul US Open 2023 la categoria sa de vârstă, fizicul impunător ajutandu l sa domine adversarii cu serviciul si sa trimită mulți ași. Aici a primit un wildcard și toată lumea se întreabă cum se va descurca la debutul în circuitul ATP.

Se întâlnesc doi tineri care cu siguranță vor marca circuitul ATP în următorul deceniu, însă la acest moment cred ca diferenta de nivel este destul de mare în favoarea lui Fils. Francezul are experienta unor turnee câștigate și meciuri cu jucătorii tari din circuit, în timp ce Fonseca este un copil care joacă la nivel ITF și Challenger. Indiferent de susținerea fanilor, cota pe Fils 2-0 e prea buna

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Arthur Fils vs Joao Fonseca
Pronostic:
Victorie Fils 2-0
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro