Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.43

Superbet

Biletul propus pentru ziua de marți, prima cu meciuri din UCL în această săptămână, a fost câștigător, iar azi avem din nou ambele dueluri puse pe bilet.

Porto - Arsenal și Napoli - Barcelona sunt duelurile care ar trebui să mai spele din ”tristețea” fotbalistică a manșei tur din aceste optimi ale Ligii Campionilor. Dacă până acum am văzut multă strategie și încrâncenare, poate acum e timpul și pentru dueluri ceva mai spectaculoase.

cota2.ro

PORTO - ARSENAL (22:00) - Porto are un sezon destul de modest până acum în Portugalia, cu 7 puncte în minus față de Benfica și Sporting, echipele care conduc ierarhia în competiția internă. Fazele eliminatorii din UCL ar putea fi salvarea pentru Porto, dar în optimi adversar va fi Arsenal.

”Tunarii” lui Arteta au depășit forma modestă și au început să lege victorii pe bandă rulantă. De fapt, nu doar să câștige, ci și să-și ”omoare” adversarii cu multe goluri: 5-0 cu Burnley, 6-0 cu West Ham, în două ”deplasări”! Cinci succese la rând are Arsenal în ultimele 5 etape din Premier League.

  • 21 de goluri a marcat Arsenal în ultimele 5 meciuri de campionat;
  • Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată în sezonul 2019/2010 din Liga Campionilor, iar victoriile au fost împărțite: 2-1 pentru Porto pe teren propriu și succes cu 5-0 pentru Arsenal, la Londra.

NAPOLI - BARCELONA (22:00) - Napoli și Barcelona și-au compromis deja sezonul pe plan intern, acolo unde au șanse doar matematice pentru a mai câștiga titlul. Ultima miză mare rămâne participarea în Liga Campionilor, între două echipe care s-au întâlnit în sezonul trecut în meciuri de Europa League:

  • În 16-imile din Europa League, Barcelona și Napoli terminatu la egalitate, 1-1, pe Camp Nou, dar catalanii se dezlănțuiau pe ”Maradona”, victorie cu 4-2 și calificare în optimi;
  • Înainte de duelul din Ligă, Barcelona a câștigat cu emoții la Celta Vigo, scor 2-1;
  • Napoli are două etape la rând fără succes în Serie A: înfrângere în derby-ul cu Milan, 0-1, și egal cu Genoa, acasă, scor 1-1.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Porto vs Arsenal
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.65
Napoli vs Barcelona
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.47
Cota finala: 2.43
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro