Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.93

BETANO

FC PORTO - ARSENAL

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Estadio do Dragao”, FC Porto primeste vizita celor de la Arsenal, intr-un meci din cadrul optimilor UEFA Champions League.

Portughezii s-au calificat in fazele eliminatorii, dupa ce au ocupat locul secund intr-o grupa cu Barcelona, Shakhtar si Antwerp, fiind la egalitate de puncte cu echipa ”catalana”, insa cu rezultate slabe in jocurile directe. ”Dragonii” sunt abia pe locul trei in Liga Portugal, la o distanta de 7 puncte fata de Benfica si Sporting, echipele aflate pe primele doua pozitii, ambele cu acelasi numar de puncte acumulate. In ultimul joc de campionat, FC Porto s-a impus cu 2-0 in fata celor de la Estrela, echipa aflata foarte aproape de zona retrogradarii, dupa un meci dominat autoritar, in care si-a creat de doua ori mai multe ocazii de gol si de trei ori mai multe suturi cadrate. Arsenal vine dupa un 5-0 pe terenul celor de la Burnley, in Premier League, iar sperantele la titlu inca raman intacte, acestia fiind la doua puncte in spatele celor de la Liverpool si la un singur punct fata de Manchester City. ”Tunarii” si-au castigat fara emotii grupa de Champions League, iar forma de moment ii dau ca mari favoriti in aceasta dubla mansa, mai ales ca meciul retur se joaca pe ”Emirates”.

cota2.ro

  • In acest sezon, pe teren propriu, Porto a inregistrat un procentaj al posesiei per meci de 62%;
  • In acest sezon, pe teren propriu, Porto a inregistrat o medie de 487 pase per meci;
  • In ultimele 4 meciuri ca integralist, Alan Varela a bifat numai putin de 341 de pase;
  • In cele 6 meciuri din grupele UEFA Champions League, Alan Varela a bifat o medie de 53 de pase per 90 de minute de joc;
  • Alan Varela a bifat cel putin 39 de pase in ultimele 9 meciuri jucate pe ”Dragao”.

Pontul meu pentru meciul FC Porto - Arsenal este ”Alan Varela 37+ pase”, la o cota de 1.47, disponibila pe Betano.

NAPOLI - FC BARCELONA

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Stadio Diego Armando Maradona”, Napoli primeste vizita celor de la FC Barcelona, intr-un meci din cadrul optimilor UEFA Champions League.

Napoli s-a calificat in optimi dupa ce a incheiat grupa de UEFA Champions League pe locul al doilea, cu 10 puncte acumulate din totalul de 18. Campioana ”en-titre” din Serie A are un sezon ratat, clasandu-se in acest moment pe locul 9, la 9 ”lungimi” de Top 4. In ultima runda de campionat, napoletanii au inregistrat doar o remiza contra celor de la Genoa, scor 1-1, dupa un joc in care au dominat copios, inregistrand numai putin de 25 de ocazii de gol si 7 suturi cadrate. Barcelona nu sta nici ea prea bine in ierarhia din Spania, ”catalanii” ocupand in acest moment pozitia a treia, la o distanta de 8 puncte fata de prima pozitie, ocupata in acest moment de marea rivala, Real Madrid. In ultimul joc de campionat, trupa lui Xavi s-a impus cu 2-1 pe ”Balaidos”, in fata celor de la Celta Vigo, gratie unei ”duble” semnate de Lewandowski, in minutele 45, respectiv 90+7. Cele doua formatii s-au intalnit in urma cu doua sezoane, in 16-imile UEFA Europa League, iar ”catalanii” au reusit calificarea dupa 1-1 pe teren propriu si 4-2 in deplasare. 

  • Barcelona a inregistrat o medie de aproximativ 15 tackling-uri per meci, in deplasarile acestui sezon;
  • In meciurile de pe teren strain ale ”catalanilor”, Frankie de Jong a inregistrat cea mai mare medie de tackling-uri per meci: 3.18;
  • Frankie de Jong are o medie de 4.8 dueluri castigate la nivelul gazonului, in acest sezon;
  • Frank Anguissa (59%) si Matteo Politano (62%) sunt doi dintre jucatorii lui Napoli cu cele mai slabe procentaje la capitolul ”Dueluri castigate la nivelul gazonului”;
  • In ultima partida directa disputata pe ”Stadio Maradona”, Frankie de Jong a inregistrat un tackling, respectiv 4 dueluri castigate la nivelul gazonului, din cele 5 in care a fost implicat.

Pontul meu pentru meciul Napoli - Barcelona este ”Frankie de Jong 2+ deposedari”, la o cota de 1.31, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Porto vs Arsenal
Pronostic:
Alan Varela 37+ pase
Cota
1.47
Napoli vs FC Barcelona
Pronostic:
Frankie de Jong 2+ deposedari
Cota
1.31
Cota finala: 1.93
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro