Ponturi Pariuri Tenis Alex De Minaur vs Alex Michelsen

Superbet

Un alt meci care mi-a atras atenția în această noapte este cel din turul secund de la Los Cabos între Alex De Minaur si Alex Michelsen.

Alex De Minaur este un jucător Australian de 24 ani, un mare talent, care a reușit să intre în top 20 încă de acum 4 ani, însă nu a explodat încă pe măsură așteptărilor. Totuși, el a reușit de-a lungul carierei să câștige 7 titluri ATP, toate pe hard, ultimul în 2023 la Acapulco. De Minaur este bun pe toate suprafețele, are finale la Queens pe iarba si la Los Cabos pe hard , dar si câteva victorii interesante pe zgură.Deși nu este foarte solid fizic lovește mingea exploziv si poate concura cu mai puternicii săi oponenți. La United cup a pierdut surprinzător cu Norrie, însă apoi a fost imperial în meciurile cu Fritz și Djokovic. Nu s-a făcut de râs nici la Australian Open, unde a pierdut in decisiv cu Rublev, iar aici vine aici după o finală pierdută greu cu Sinner la Rotterdam.

cota2.ro

Alex Michelsen este un jucător american de doar 19 ani, momentan pe locul 74 ATP. El a intrat in competiția seniorilor de doar 2 ani, insă s-a făcut deja remarcat si are toate calitatile pentru a fi un viitor star al tenisului masculin. Michelsen a urcat peste 50p poziții in ierarhia ATP de la începutul anului 2023, iar la prima sa participare la un turneu ATP a ajuns in finală la Newport. Obișnuit cu circuitele Challenger si ITF, el a învins jucători pe care așa cum a declarat chiar el, ii idolatriza la tv, Isner ori Cressy. În 2023 are 5 finale la nivel Challenger si ITF, cucerind 3 titluri la Edmond ITF, Chicago Challenger și Knoxville și a participat la NextGen, turneul Campionilor destinat tinerilor. La AO l-a bătut pe Lehecka, fiind eliminat în turul 3, insa apoi a fost inconstant trecând de Kokkinakis și Sandgren, dar fiind invins categoric de Tiafoe. Aici a trecut de Lestienne.

De Minaur pare în cea mai bună forma a carierei, a întrat în top 10 și ma aștept sa facă un an foarte bun. El este exploziv, foarte ofensiv si se poziționează bine la retur. Michelsen este pe un trend ascendent, însă rar produce surprize contra adversarilor de top. El are un serviciu bun, însă nu de top și nu are procentaje mari de puncte câștigate cu primul. De exemplu, contra lui Tiafoe la Dallas a avut doar 54 %, iar la AO contra lui Zverev 79 %. Merg pe pronosticul propus de superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Alex De Minaur vs Alex Michelsen
Pronostic:
Alex Michelsen- sub 68.5 puncte câștigate cu primul serviciu
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro