Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.35

UNIBET

AS ROMA - FEYENOORD

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Stadio Olimpico”, AS Roma primeste vizita celor de la Feyenoord, intr-un meci din cadrul 16-imilor UEFA Europa League. 

Italienii au ajuns in aceasta faza a competitiei dupa ce au ocupat locul al doilea intr-o grupa cu Slavia Praga, Servette si Sheriff Tiraspol, in timp ce olandezii s-a calificat in aceste faze eliminatorii dupa ce au bifat pozitia a treia in grupa de UEFA Champions League, din care mai faceau parte Atletico Madrid, Lazio si Celtic. Partida tur dintre Roma si Feyenoord s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, dupa ce Paixao a reusit sa deschida scorul in prelungirile primei reprize, iar Lukaku reusind sa restabileasca egalitatea la jumatatea partii secunde. Ambele echipe vin dupa succese in competitiile interne, moralul dinaintea acestui joc fiind unul bun in ambele tabere. Roma s-a impus la scor de forfeit pe terenul celor de la Frosinone, iar Feyenoord a castigat jocul cu Waalwijk de pe teren propriu, scor 1-0.

cota2.ro

  • AS Roma are doar o singura infrangere in ultimele 15 meciuri disputate pe propriul teren;
  • In cele trei meciuri de ”acasa”, disputate in faza grupelor, AS Roma, pe langa faptul ca a reusit victorii pe linie, a marcat de de 9 ori si nu a primit nici macar un gol;
  • In editia precedenta de UEFA Europa League, AS Roma si Feyenoord s-au intalnit in sferturi, iar italienii s-au calificat in semifinale, gratie victoriei de pe ”Olimpico”, scor 4-1;
  • Romelu Lukaku a cadrat cel putin un sut in 7 din ultimele 8 meciuri disputate pe ”Olimpico”;
  • Romelu Lukaku a marcat in toate cele trei meciuri de pe ”Olimpico”, disputate in faza grupelor.

Pontul meu pentru meciul AS Roma - Feyenoord este ”Romelu Lukaku 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.40, disponibila pe Unibet.

SPARTA PRAGA - GALATASARAY

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”epet ARENA”, Sparta Praga primeste vizita celor de la Galatasaray, intr-un meci din cadrul 16-imilor UEFA Europa League.

Sparta Praga a incheiat pe pozitia a doua grupa de Europa League din care faceau parte Rangers, Betis si Aris, in timp ce Galatasaray s-a clasat pe locul 3 in grupa de UEFA Champions League, din care faceau parte Bayern Munchen, FC Copenhaga si Manchester United. Partida tur a fost una spectaculoasa, cu multe faze de poarta, incheiata in cele din urma cu scorul de 3-2 pentru formatia turca, gratie lui Icardi, care a marcat golul victoriei in prelungirile partidei. Pe langa faptul ca ambele echipe ocupe primele pozitii in intrecerile interne, acestea au si un moral bun inaintea returului, dupa succesele obtinute in week-end. Sparta Praga s-a impus cu 2-1 in fata celor de la Liberec, intr-un meci in care a folosit multe rezerve, in timp ce Galatasaray a castigat la scor de ”forfeit” duelul de pe ”Eryaman”, contra celor de la Ankaragucu.

  • In ultimele 14 meciuri de pe teren propriu, Sparta Praga a inregistrat 13 victorii si o remiza;
  • Galatasaray a primit gol in toate cele trei deplasari din UEFA Champions League, din acest sezon;
  • Sparta Praga are cea mai buna ofensiva din campionat (52 goluri marcate) si cea mai mare medie de suturi cadrate per meci, din intrecerea interna (6.5);
  • In ultimele 6 meciuri ca titular, Jan Kuchta a sutat de 15, cadrand 12 dintre acestea;
  • In partida tur, Jan Kuchta a cadrat trei suturi, dintre care unul a ajuns in plasa portii lui Muslera.

Pontul meu pentru meciul Sparta Praga - Galatasaray este ”Jan Kuchta 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.68, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
AS Roma vs Feyenoord
Pronostic:
Romelu Lukaku 1+ suturi pe poarta
Cota
1.40
Sparta Praga vs Galatasaray
Pronostic:
Jan Kuchta 1+ suturi pe poarta
Cota
1.68
Cota finala: 2.35
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro