Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.24

Casa Pariurilor

Pentru ziua de vineri suntem cu atenția all-in pe startul etapei cu numărul 27 din SuperLigă. Balul e deschis de meciul Hermannstadt - FCU Craiova, de la 17:00, în timp ce derby-ul zilei e în Gruia, în CFR Cluj - Dinamo, de la 20:00.

Într-un meci ne așezăm comod în canapea și sperăm să fie o chestiune de timp până la apariția golurilor, în timp ce la celălalt pariu mizăm clar pe o liniște aproape totală în zona de goluri.

cota2.ro

HERMANNSTADT - FCU CRAIOVA (17:00) - Sibiul lui Măldărășanu poate face o mișcare importantă în lupta pentru playoff, în cazul în care va câștiga în fața oltenilor de la FCU! Hermannstadt e pe locul 7, cu 34 de puncte, cu 1 punct sub Petrolul, ocupanta locului 6. De cealaltă parte, FCU Craiova e pe locul 12, cu 30 de puncte, și își joacă ultima șansă pentru visul numit playoff: orice alt rezultat în afara victoriei o scoate pe FCU din obiectiv!

  • În tur, pe Oblemenco, s-a terminat 1-1;
  • FCU Craiova are a doua cea mai slabă apărare din campionat (43 de goluri primite), după Dinamo (46 de goluri);
  • Hermannstadt joacă excelent acasă: 6 victorii, 6 remize, 1 înfrângere - 20 de goluri marcate și doar 10 primite;
  • FCU Craiova e pe minus puternic în deplasare: 3 victorii, 2 remize și 8 înfrângeri - 13 goluri înscrise și 19 încasate.

CFR CLUJ - DINAMO (20:00) - După 2 victorii la rând, Kopic e erou la Dinamo, iar ”câinii” au prins din nou glas în speranța salvării de la retrogradare! Dinamo a plecat de pe ultima poziție, e un loc mai sus, pe 15, cu 22 de puncte, dar are misiune grea în Gruia.

CFR Cluj trebuie să țină pasul cu FCSB și Rapid în fruntea ierarhiei, iar trupa lui Mutu nu-și permite pași greșiți!

  • Dinamo a supărat-o pe CFR și în tur, pe Arena Națională! Doar 1-1, într-unul dintre cele mai bune meciuri ale ”câinilor” din acea perioadă!
  • CFR vine după ce a câștigat cu 3-1 în deplasarea cu FCU Craiova, dar ultimul meci acasă îi dă fiori lui Mutu: 0-1 cu Rapid;
  • La ultima deplasare grea din campionat, Dinamo a câștigat cu 2-0 pe terenul Farului.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Hermannstadt vs FCU Craiova
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.75
CFR Cluj vs Dinamo
Pronostic:
Sub 2,5 goluri
Cota
1.85
Cota finala: 3.24
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro