Ponturi Pariuri Tenis Jasmine Paolini vs Sorana Cirstea

BETANO

Suntem cu ochii pe Dubai, acolo unde in prima semifinală a turneului WTA 1000 se întâlnesc Jasmine Paolini și Sorana Cîrstea. Aveți in cele ce urmează avancronica partidei precum și opțiunea mea de pariere.

Jasmine Paolini este o jucătoare de 27 ani din Italia, momentan pe locul 26 WTA. Ea este o jucătoare scundă, care preferă zgura, acolo unde a reusit cele mai bune performanțe ale carierei, însă în ultimii ani a progresat enorm și pe hard. Paolini joacă mult pe greșeala adversarei, fiind bună pe schimburile lungi, acolo unde este ajutată de deplasarea sa foarte bună în teren. In 2023 are titlu la Florența 125k, dar și finală la Monastir ori semifinale la Zhengzhou. Aici a câștigat toate meciurile din postura de underdog, însă a avut si mare noroc profitând de retragerea Rybakinei in sferturi. Le-a invins pe Haddad Maia, Fernandez și Sakkari.

cota2.ro

Sorana Cirstea este o jucatoare de 33 ani din România, aflata momentan pe locul 22 WTA. Desi este una dintre cele mai longevive jucătoare din top 100, ea pare că niciodată nu a ajuns la potențialul său maxim. Sori vine dupa un an foarte bun, încununat cu sferturile de finală de la US Open, după ce anterior impresionase la Sunshine Double, obținând sferturi la Indian Wells și semifinale la Miami. Nu atat performantele cat mai ales jocul a convins, roadele muncii cu Thomas Johansson fiind vizibile din plin. Sorana este o jucatoare puternică, buna pe toate suprafetele, cu un serviciu decent si agresiva la retur. Ea vine după un an cu victorii la jucătoare de top precum Keys, Garcia, Vondrousova, Muchova si chiar Sabalenka. Are si un titlu, la Reus Challenger. Aici a jucat foarte bine, trecând de Kenin, Kudermetova, Vekic, in timp ce ieri a fost protagonista unei reveniri de senzație, salvând 6 mingi de meci contra campioanei de la Wimbledon, Vondrousova.

Miza este foarte mare, calificarea în finala unui turneu de 1000 puncte, iar o victorie o poate duce pe Sorana în top 15 WTA pentru prima data în carieră. Paolini este o sportivă bună, însă ea poate fi depășită de un joc agresiv al Soranei, sportiva noastră servind absolut senzațional, înregistrând numai puțin de 38 asi în cele 4 partide. Voi merge pe victoria Soranei și un over mic, pronostic în care am încredere bună.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jasmine Paolini vs Sorana Cirstea
Pronostic:
Victorie Cirstea & over 17.5 game-uri
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro