Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.13

BETANO

BAYER LEVERKUSEN - FSV MAINZ

In aceasta seara, de la ora 21:30, pe ”BayArena”, Leverkusen primeste vizita celor de la Mainz, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 23, din Bundesliga.

Formatia lui Xabi Alonso are mari sanse la trofeu in Bundesliga, asta dupa ce s-a distanta la 8 puncte fata de Bayern Munchen, formatie pe care a invins-o la scor de ”forfeit” in urma cu doua runde. ”Aspirinele” sunt fara infrangere in acest sezon, iar seria pare sa continue si astazi, tinand cont ca intalnesc unul dintre cei mai modesti adversari din campionat. Mainz ocupa penultimul loc in ierarhia din Germania, iar sansele de a evita retrogradarea sunt din ce in ce mai mici. Formatia lui Henriksen Bo a prins putin curaj in ultima etapa, dupa succesul la limita in fata celor de la Augsburg, scor 1-0, insa duelul din aceasta seara se anunta de 10 ori mai dificil, tinand cont ca intalnesc liferul, o formatie care propune un fotbal extrem de ofensiv, in special pe propriul teren. In partida directa din mansa tur, Leverkusen s-a impus cu scorul de 3-0, gratie reusitelor semnate de Van den Berg (OG - min. 18), Grimaldo (min. 59) si Hofmann (min. 65). 

cota2.ro

  • Bayer Leverkusen are cea mai buna defensiva (15 goluri primite) si al doilea cel mai bun atac (57 goluri marcate), din Bundesliga;
  • In cele 11 partide jucate pe teren propriu in campionat, Leverkusen a inregistrat un golaveraj demn de o campioana: 32 goluri marcate - 6 goluri primite;
  • Mainz are al doilea cel mai slab atac din Bundesliga (17 goluri marcate);
  • Leverkusen are a doua cea mai mare medie de ocazii de gol per meci (17.6) si a doua cea mai mare medie de suturi cadrate per meci (6.9), din Bundesliga;
  • In acest sezon de Bundesliga, Bayern Leverkusen a bifat 9 victorii si doua remize in cele 11 etape disputate pe propriul teren.

Pontul meu pentru meciul Bayer Leverkusen - FSV Mainz este ”Bayer Leverkusen -1.0 Handicap Asiatic”, la o cota de 1.40, disponibila pe Betano.

CFR CLUJ - DINAMO BUCURESTI

In aceasta seara, de la ora 20:00, pe ”Stadionul Dr. Constantin Radulescu”, CFR Cluj primeste vizita celor de la Dinamo Bucuresti, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 27, din Superliga.

Ardelenii au trecut destul de repede peste infrangerea cu Rapid si au castigat fara emotii duelul din runda precedenta, disputat pe ”Oblemenco”, contra celor de la FCU Craiova 1948, scor 3-1. Trupa lui Adi Mutu o poate egala pe Rapid in clasament, in cazul unei victorii, apropiindu-se la doar 7 puncte fata de FCSB, liderul actual din Superliga. Dinamo a trecut peste rezultatele mai slabe, iar in ultimele doua etape a obtinut maximum de puncte din confruntarile cu Farul Constanta, respectiv Otelul Galati, marcand in total numai putin de 5 goluri. Partida tur dintre cele doua formatii s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, dupa un meci destul de echilibrat, in care Abdallah a deschis scorul in minutul 10, iar Birligea egala la 13 minute dupa pauza. Amintirile dinamovistilor din jocurile disputate in ”Gruia” nu sunt deloc placute, acestia bifand infrangeri pe linie in ultimele 5 confruntari.

  • CFR Cluj are a doua cea mai buna ofensiva (46 goluri marcate) si a treia cea mai buna defensiva (26 goluri primite), din Superliga;
  • Dinamo are cel mai slab atac din Superliga (20 goluri marcate);
  • CFR Cluj este echipa cu cele mai multe ocazii mari de gol ratate in acest sezon (45);
  • Dinamo Bucuresti ocupa locul 2 intr-un clasament al cartonaselor galbene incasate (67);
  • CFR Cluj este echipa cu cea mai mare medie de ocazii de gol per meci, din Superliga (15.5).

Pontul meu pentru meciul CFR Cluj - Dinamo Bucuresti este ”Peste 2.0 goluri asiatice”, la o cota de 1.52, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Bayer Leverkusen vs FSV Mainz
Pronostic:
Bayer Leverkusen -1.0 Handicap Asiatic
Cota
1.00
CFR Cluj vs Dinamo Bucuresti
Pronostic:
Peste 2.0 goluri asiatice
Cota
1.52
Cota finala: 1.52
Profit: 5.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro