Ponturi Pariuri Fotbal Politehnica Iasi vs Rapid Bucuresti

BETFAIR EXCHANGE

POLITEHNICA IASI - RAPID BUCURESTI

In aceasta seara, de la ora 20:00, pe stadionul ”Emil Alexandrescu”, Politehnica Iasi primeste vizita celor de la Rapid Bucuresti, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 27, din Superliga.

Iesenii au inceput anul extrem de prost, cu un esec drastic la Sfantu Gheorghe, contra celor de la Sepsi OSK, scor 0-6. Desi a urmat un succes la limita contra Universitatii Cluj, trupa lui Leo Grozavu a bifat doar un punct din ultimele trei etape, fiind clar dezavantajata si de erorile de arbitraj, in special in ultima runda cand Paul Papp i-a fisurat tibia lui Rares Ispas, iar fundasul Petrolului a primit doar cartonasul galben, in timp ca fundasul lateral al Politehnicii se pare ca va absenta in jur de 4-5 saptamani. Pe langa acesta, la meciul din aceasta seara vor lipsi si Lung Jr, dar si Alin Roman, mijlocasul care ”deseneaza” atacurile echipei din Copou nefiind inca 100%, iar Grozavu, dorindu-l apt in Play-Out, a declarat ca nu o sa-l forteze. De partea cealalta, Rapid a bifat victorii pe linie in cele 5 etape disputate in noul an, iar obiectivul ”giulestenilor” este clar obtinerea titlului. Trupa lui Bergodi vine dupa un 2-0 pe propriul teren contra celor de la Hermannstadt, meci in care a dominat autoritar si a meritat pe deplin victoria. Egalata la puncte de CFR Cluj, dupa succesul acestora cu 4-0 contra lui Dinamo, Rapid poate lua iar avans, ba mai mult, se poate apropia la doar 4 puncte de FCSB, liderul actual din Superliga. In partida tur disputata in ”Giulesti”, am avut parte de un meci pe cinste, incheiat in cele din urma cu succesul bucurestenilor, scor 3-2. Politehnica Iasi a facut atunci un meci foarte consistent, si-a creat multe oportunitati de a marca, a avut posesia si si-a creat mai multe atacuri fata de ”alb-visinii”. 

cota2.ro

Rapid este clar favorita acestui duel si pe buna dreptate, zic eu. Acestia detin a treia cea mai buna ofensiva din campionat (45 goluri marcate), au a patra cea mai buna defensiva (27 goluri primite), au o medie de 5.0 suturi cadrate per meci si este echipa cu al doilea cel mai mare numar de meciuri fara gol primit, din Superliga (11). Defensiva Politehnicii a cedat de 41 de ori in actualul sezon, remarcandu-se doar la capitole precum posesie, dribling-uri reusite sau faulturi comise. Iesenii nu au o echipa omogena in acest moment, relatiile de joc fiind vizibil afectate de numarul mare de jucatori transferati, acestia neavand timp pentru a se adapta stilului ofensiv propus de Grozavu. Spre deosebire de acestia, Rapid are un prim 11 la care Bergodi intervine destul de putin, relatiile de joc se observa destul de clar, iar jocul ofensiv arata chiar foarte bine. Politehnica Iasi nu prea are nimic de pierdut si sunt convins ca o sa incerce sa puna probleme in ofensiva, mai ales ca din ce am inteles, se anunta ”sold-out” la aceasta intalnire. Rapid e obligata sa atace daca isi doreste cele trei puncte si consider ca poate iesi un meci frumos, cu multe ocazii de ambele parti, exact cum am avut si in partida tur.

Pontul meu pentru meciul Politehnica Iasi - Rapid Bucuresti este ”Peste 3.0 goluri asiatice”, la o cota de 2.85, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Politehnica Iasi vs Rapid Bucuresti
Pronostic:
Peste 3.0 goluri asiatice
Cota
2.85
Cota finala: 2.85
Profit: 18.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro