Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal vs Newcastle United

BETANO

ARSENAL - NEWCASTLE UNITED

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Emirates Stadium”, Arsenal primeste vizita celor de la Newcastle United, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 26, din Premier League.

”Tunarii” ocupa pozitia a treia in clasamentul din Anglia, fiind la doar un singur punct in spatele celor de la Manchester City, ocupanta locului secund, si la 5 puncte distanta fata de Liverpool, echipa care a jucat deja in aceasta runda. Arsenal vine dupa esecul din UEFA Champions League contra celor de la FC Porto, scor 0-1, meci in care nu au cadrat niciun sut pe poarta, desi au dominat partida din punct de vedere al posesiei. Trupa lui Arteta are 5 victorii consecutive in Premier League, printre care si victoria destul de categorica contra ”cormoranilor”, scor 3-1, joc in care au inregistrat un xG de 3.68 si au cadrat numai putin de 7 suturi. In ultimele doua runde de campionat, Arsenal a marcat 6 goluri contra celor de la West Ham, respectiv 5 goluri celor de la Burnley, bifand totodata poarta intacta. 

cota2.ro

”Cotofenele” inca viseaza la un loc in cupele europene dupa ce au reusit sa treaca peste momentele mai putin bune din acest sezon. Formatia lui Eddie Howe a inregistrat o serie de 5 rezultate pozitive (3 victorii si 2 remize), in care a reusit sa marcheza numai putin de 14 goluri. In ultima runda de campionat a reusit sa obtina o remiza in partida contra celor de la Bournemouth, disputata in fata propriilor suporteri, scor 2-2, asta dupa ce au fost condusi atat cu 1-0, cat si cu 2-1. Newcastle ocupa in acest moment locul 8 in Premier League, cu 37 de puncte acumulate dupa 25 de etape, la 10 puncte distanta fata de Tottenham, ocupanta locului 5, ultimul care asigura o prezenta in competitiile europene. ”Cotofenele” s-au simtit bine pe teren strain in acest an, bifand 4 victorii si o infrangere, insa cel mai interesant aspect este ca au reusit sa puncteze in fiecare meci de cel putin doua ori. 

Surprinzator sau nu, in ultimele 11 meciuri directe nu s-a marcat in ambele porti, iar partidele au fost destul de ”sarace” in reusite, in special partida tur de pe ”St James Park”, incheiata cu victoria celor de la Newcastle, scor 1-0, gratie unei reusite semnate de Gordon, in minutul 64. Pentru acest meci am ales sa nu pariez pe goluri sau solisti, ci pe un numar de pase extrem de value, dupa parerea mea.

William Saliba, fundasul francez al celor de la Arsenal, ocupa prima pozitie intr-un clasament al paselor, in tabara ”tunarilor”, cu o medie de 73 pase per 90 de minute de joc. Acesta a bifat 88 de pase in meciul cu Porto, 90 de pase in meciul cu Burnley si 75 de pase in meciul cu West Ham, iar astazi ma astept sa treaca cu brio de linia de 70 pase, mai ales ca in 27 din cale 28 de meciuri ca titular a bifat toate cele 90 de minute. In ultimele 4 deplasari de pe ”Emirates”, Newcastle a inregistrat o medie de doar 300 de pase pase per meci si a bifat un procentaj de maxim 34% posesie, in timp ce Arsenal a inregistrat o medie de 615 pase per meci. Anticipez si azi o dominare destul de clara a formatiei gazda si consider ca Saliba poate bifa cu usurinta linia propusa, mai ales ca majoritatea atacurilor trupei lui Arteta incep cu pase scurte de la portar.

Pontul meu pentru meciul Arsenal - Newcastle este ”William Saliba 64+ pase”, la o cota de 1.88, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Arsenal vs Newcastle United
Pronostic:
William Saliba 64+ pase
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro