Ponturi Pariuri Tenis Jordan Thompson vs Casper Ruud

BETFAIR EXCHANGE

Finala turneului ATP de la Los Cabos se dispută duminică dimineață și ii pune față în față pe Jordan Thompson și Casper Ruud. Aveți in cele ce urmează detalii despre jucători și pronosticul meu.

Jordan Thompson este un jucător australian de 29 ani, momentan pe locul 40 ATP. El este un sportiv extrem de talentat, dar capricios, care a apărut de mult timp în prim planul circuitului, însă nu si-a atins niciodată potențialul maxim. Jordan este de 8 ani în top 100, perioada in care a reușit să câștige 13 titluri de nivel Challenger și ajungă in 2 finale ATP, ultima pierdută anul trecut la Hertsogenbosch in fata lui Griekspoor. Desi nu este foarte înalt, servește bine si preferă jocul pe hard si iarba. Anul 2024 l-a început bine, are semifinale la Brisbane unde l-a bătut pe Nadal, a pierdut greu cu Tsitsipas la Australian Open, iar aici a trecut pe rand de Escobedo, Nava, Michelsen si Zverev.

cota2.ro

Casper Ruud este un jucător din Norvegia de 25 ani, aflat pe locul 12 ATP. El a acumulat deja 10 titluri până la aceasta vârsta și este o prezență constantă în topul tenisului masculin în ultimii ani. Desi preferă preferă zgura, Casper este bun pe toate suprafețele și este genul de jucător care domină schimburile lungi și care joacă mult pe greșeala adversarului, fiind foarte bun pe retur. El este triplu finalist de mare șlem, o performanță cu care extrem de putini jucători se pot mândri. Deși nu a avut un 2023 foarte bun, a ajuns in finala la Roland Garros, iar acum pare intr-o formă bună. La United Cup si-a câștigat toate meciurile, la AO a pierdut în turul 3 cu Norrie, iar aici a trecut în minim de seturi de Giron, Borges si campionul en-titre Tsitsipas.

Hardul destul de lent de la Los Cabos a părut ca ii convine de minune lui Ruud care si-a dominat copios adversarii pe întreaga durata a săptămânii. El întâlnește astăzi un jucător care a ajuns in mod miraculos în finală, revenind de la 0-6, 0-3 cu Michelsen, meci în care a salvat 3 mingi de meci pe serviviul adversarului, urmat de un meci maraton de aproape 4 ore împotriva lui Zverev. Ținând cont de faptul ca este în semifinale și la dublu, Thompson a stat enorm pe teren și nu are cum să fie în conditii fizice prea bune. Ruud este un jucător solid, serios, care știe să prelungească schimburile suficient cât să isi facă adversarul să greșească. Merg pe o victorie scurtă a lui Casper care nu poate rata șansă de a bifa un nou titlu.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Jordan Thompson vs Casper Ruud
Pronostic:
Casper Ruud câștigă 2-0
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro