Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Botoșani

Casa Pariurilor

FCSB - Botoșani este partida care închide ziua de duminică din SuperLigă! Confruntarea face parte din etapa cu numărul 27 și va începe la ora 20:00. Ar putea fi meciul care să mărească la 10 puncte diferența dintre roș-albaștri și locurile 2 și 3.

După ce Rapid a pierdut, neașteptat, la Iași, 1-3, FCSB rămâne la 7 puncte în fața lui CFR și a giuleștenilor, dar ar putea să mai adauge 3 puncte în plus dacă vor învinge ultima clasată din campionat.

cota2.ro

Pasul greșit făcut de FCSB în runda precedentă, doar 0-0 cu U Cluj, a fost anulat de sincopa de sâmbătă a Rapidului, de la Iași. Cum trupa lui Bergodi a ratat șansa să vină la 4 puncte de lider și să pună presiune, acum e rândul pentru ”mutarea” celor de la FCSB în lupta din fruntea ierarhiei.

  • În tur, FCSB s-a chinuit teribil pentru a lua toate punctele de la Botoșani: victorie cu 1-0;
  • De altfel, tot 1-0 s-a terminat și ultimul joc direct de pe Arena Națională. Dacă în acest sezon roș-albaștrii au dat golul rapid și apoi au preferat să nu mai forțeze, în stagiunea precedentă victoria bucureștenilor a venit în ultimele 10 minute de joc.

Într-un clasament al meciurilor de pe teren propriu, FCSB este abia pe locul 2, după CFR Cluj. Elevii pregătiți de Pintilii și Charalambous au bifat 8 victorii, 3 remize, dar au și pierdut de două ori în fața propriilor fani! Ultima înfrângere a venit cu Oțelul, 0-2, în timp ce ultimul pas greșit acasă pentru FCSB a fost cu Farul, remiză, 1-1.

FC Botoșani e ultima atât la general, cât și în ierarhia din deplasare! Pe teren străin, formația lui Bogdan Andone are 1 victorie, 4 egaluri și 8 înfrângeri! Botoșaniul a marcat 14 goluri pe teren străin și a încasat 28, în 13 etape jucate ”afară”.

  • FCSB s-a împiedicat ultima dată de Botoșani în 2020, când meciul de la București se terminat la egalitate, 1-1.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
FCSB vs Botoșani
Pronostic:
1 pauză / 1 final
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 9.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro