Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.09

Superbet

Wolverhampton și Sheffield United se înfruntă astăzi, de la ora 15:30, în runda cu numărul 26 din Premier League. Wolverhampton a sfidat toate socotelile în actuala stagiune. Considerată una dintre candidatele la retrogradare, echipa s-a reinventat sub comanda lui Gary O'Neil, cel mai tânăr manager din Premier League. „Lupii” au strâns 35 de puncte și ocupă pentru moment locul 11. Și-au recuperat toți absenții, cu excepția lui Cunha. A revenit în lot și golgeterul Hee-Chan Hwang, indisponibil pe perioada Cupei Asiei. Atacantul din Coreea de Sud traversează sezonul carierei, 10 goluri și 3 pase decisive. 

Sheffield United este condamnată la revenirea în Championship. În decembrie au încercat o mișcare disperată, l-au instalat antrenor pe Chris Wilder, dar fără succes. „Săbiile” ocupă ultima poziție, cu doar 13 puncte obținute în 25 de runde. Au cel mai slab atac și cea mai proastă apărare. De parcă nu era suficient, lotul este și el decimat. Printre absenți se numără Tom Davies, Chris Basham, John Egan și George Baldock.  

cota2.ro

• 39 de goluri a marcat Wolves în acest sezon. Sheffield United a înscris doar 22

• Sheffield United a încasat 65 de goluri, cele mai multe din Premier League

• Sheffield a câștigat o singură deplasare dintre cele 12 disputate în actuala stagiune

• doar 8.84 ocazii de gol/meci și-a creat Sheffield în acest sezon, cea mai slabă din Premier League. Wolverhampton are o medie de 11.86 oportunități/partidă

• 36.4% este posesia medie a lui Sheffield în acest sezon, tot ultima poziție

• 302.70 milioane de euro valorează lotul lui Wolverhampton. Cel al lui Sheffield United este cotat la 146.75 milioane. 

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Wolverhampotn este @1.47.

------------------------------------

AC Milan și Atalanta se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 26 din Serie A.  AC Milan trăiește periculos finalul de sezon. Ocupă locul 3, cu 52 de puncte, dar avansul față de urmăritoarea Atalanta este fragil. Formația antrenată de Stefano Pioli vine după o calificare spectaculoasă în optimile Europa League, 5-3 la general contra lui Rennes. Moralul este bun. Bune sunt și veștile venite din partea echipei medicale. Niciun titular nu mai este accidentat. Singurul absent important Luka Jovic, suspendat.

Atalanta este una dintre cele mai în formă formații din Europa. Gian Piero Gasperini și-a construit, din nou, o „gașcă nebună”. A legat 6 victorii și s-a apropiat periculos de top 4 în Serie A. Cu o victorie astăzi ar urca peste Bologna și ar fi în obiectiv. Nici bergamascii nu au absențe notabile. Hien și Palomino sunt accidentați, dar ambii sunt doar oameni de lot. 

• AC Milan și Atalanta s-au înfruntat o dată în anul 2024. Bergamascii s-au impus cu 2-1 în sferturile Cupei Italiei

• și meciul direct din turul campionatului a fost GG, tot o victorie a celor de la Atalanta, scor 3-2

• în ultimele 6 meciuri Atalanta a marcat de fiecare dată cel puțin 2 goluri

• Olivier Giroud, atacantul lui Milan, ocupă locul 3 în clasamentul golgeterilor din Serie A, cu 12 goluri. Francezul a fost odihnit joi în duelul din Europa League

• Atalanta are 4 fotbaliști cu cel puțin 6 goluri marcate în acest sezon: Koopmeiners, Lookman, De Ketelaere și Scamacca. Nicio altă formație din Serie A nu se poate lăuda cu asta.

• 14.83 ocazii de gol/meci și-a creat Atalanta în acest sezon. Doar Napoli și Inter îi sunt superioare. Milan este și ea în top la acest aspect, 13.16 oportunități/partidă. 

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.25 goluri în AC Milan - Atalanta este @1.42. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Wolves vs Sheffield United
Pronostic:
1
Cota
1.47
AC Milan vs Atalanta
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Cota finala: 2.09
Profit: 7.63
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro