Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Liverpool

BETFAIR SPORTSBOOK

CHELSEA - LIVERPOOL

In aceasta seara, de la ora 17:00, pe ”Wembley Stadium”, Chelsea si Liverpool se intalnesc in Finala Cupei Ligii Angliei.

Trupa lui Pochettino s-a calificat in ultimul act dupa ce a spulberat-o in semifinale pe Middlesbrough cu 6-2 la general, asta dupa ce a pierdut surprinzator mansa tur disputata pe ”Riverside Stadium”, scor 0-1. Chelsea vine dupa trei meciuri foarte bune, in care a obtinut mai mult decat si-ar fi propus, in opinia mea. S-a calificat in optimile FA Cup dupa ce s-a impus la rejucare cu 3-1 in fata celor de la Aston Villa, chiar pe ”Villa Park”, a castigat cu acelasi scor pe terenul celor de la Crystal Palace si a obtinut o remiza cu cei de la Manchester City, scor 1-1. Londonezii sunt totusi destul de departe de locurile de cupe europene, echipa clasandu-se in acest moment abia pe locul al 10-lea, la 17 puncte fata de formatia lui Unai Emery, ocupanta ultimului loc de UEFA Champions League, in acest moment. De partea cealalta, Liverpool continua sa impresioneze chiar daca are o multime de jucatori indisponibili. ”Cormoranii” vin dupa un succes cu 4-1 pe propriul teren contra celor de la Luton, meci in care oaspetii au intrat in avantaj la pauza, dupa ce au deschis scorul prin Ogbene, in minutul 12. Trupa lui Jurgen Klopp a marcat de 4 ori dupa pauza si a castigat meciul de o maniera categorica, statisticile indicand 29 de ocazii de gol si 13 suturi cadrate in dreptul acestora. Liverpool s-a calificat in aceasta finala dupa ce a trecut de Fulham in semifinale, cu scorul general de 3-2, in urma unei ”duble” in care au profitat la maximum de jocul disputat pe ”Anfield”. Lideri in ierarhia din Anglia, Liverpool a castigat de o maniera categorica ultimul duel cu Chelsea, disputat la finalul lunii primei luni din acest an pe ”Anfield”, scor 4-1, in urma unui joc in care au inregistrat 28 de ocazii de gol si 13 suturi cadrate.

cota2.ro

Liverpool o sa aiba un meci infernal cu Chelsea deoarece Jurgen Klopp are o multime de jucatori indisponibili, printre care Trent Alexander-Arnold, Alisson, Bajcetic, Diogo Jota, Jones, Matip si Thiago, in timp ce Nunez, Salah si Szoboszlai sunt momentan incerti. Nici la Chelsea nu e o situatie prea roz, Pochettino neavandu-i la dispozitie in aceasta finala pe Badiashile, Chukwuemeka, Cucurella, Fofana, james, Lavia si Ugochukwu. Liverpool este echipa cu cea mai mare medie de ocazii de gol per meci (19.3), respectiv cea mai mare medie de suturi cadrate per meci (7.0), din Premier League, iar acest aspect cred ca o sa se observe si in jocul de astazi, mai ales ca Chelsea o sa caute in multe momente contraatacurile. 

Enzo Fernandez si Alexis Mac Allister sunt cei doi mijlocasi care fac coordoneaza jocul la mijlocul terenului ale celor doua formatii. Vorbim de doi argentinieni, campioni mondiali, care au acel spirit de lupta, cu intrari peste limita regulamentului si care se implica in foarte multe faze defensive, oprind deseori atacuri promitatoare ale adversarilor. Enzo are o medie de 1.36 faulturi comise per 90 de minute de joc, in acest sezon de Premier League, in timp ce Alexis Mac Allister sta ceva ”mai bine”, cu o medie de 1.70 faulturi comise per 90 de minute de joc. In ultima partida directa, ambii mijlocasi s-au facut remarcati la acest capitol, fiecare bifand minim 3 faulturi comise, lucru pe care-l astept si in aceasta finala. 

Luis Diaz este unul dintre principalii oameni de atac in care Jurgen Klopp isi pune speranta. Columbianul a bifat in acest sezon o medie de 3.19 ocazii de gol per 90 de minute de joc, respectiv o medie de 1.19 suturi cadrate per 90 de minute de joc. In cele doua meciuri jucate impotriva trupei lui Pochettino, Diaz a inregistrat 7 suturi, dintre care trei au prins spatiul portii. ”Septarul” lui Liverpool e anuntat titular in acest joc si ma astept sa puna cel putin o data pericol la poarta londonezilor. 

Dorde Petrovic a impresionat in ultimele 8 etape de Premier League si a demonstrat ca-si merita statutul de titular intre buturile portii londonezilor. Sarbul a reusit 36 de parade in aceste meciuri, bifand un procentaj de peste 70% al mingilor interventiilor salvatoare. Petrovic s-a facut remarcat si in ultimul joc dintre Chelsea si Liverpool, acesta avand numai putin de 9 parade in acel joc, in ciuda faptului ca meciul s-a incheiat cu o victorie destul de clara a ”cormoranilor”. Astazi o sa aiba multa treaba si pe alocuri cred ca o sa pareze cateva suturi cadrate de jucatorii adversi. 

Pontul meu pentru meciul Chelsea - Liverpool este ”Enzo Fernandez 1+ faulturi comise & Alexis Mac Allister 1+ faulturi comise & Luis Diaz 1+ suturi & Portarul celor de la Chelsea sa realizeze 2+ parade”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Chelsea vs Liverpool
Pronostic:
Enzo Fernandez 1+ faulturi comise & Alexis Mac Allister 1+ faulturi comise & Luis Diaz 1+ suturi & Portarul celor de la Chelsea sa realizeze 2+ parade
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro