Ponturi Pariuri Tenis Marina Stakusic vs Elsa Jacquemot

BETFAIR EXCHANGE

Ofertă slabă azi, însă în așteptarea turneelor de săptămâna viitoare vin cu un pronostic din calificările de la San Diego, acolo unde mi-a făcut cu ochiul meciul dintre Marina Stakusic și Elsa Jacquemot. Vedeți în cele ce urmează propunerea mea.

Marina Stakusic este o jucătoare din Canada de doar 19 ani, momentan pe locul 258 WTA. Clasamentul este irelevant pentru ca Marina este încă o junioare, ce se anunță un mare talent în anii viitori. Ea a apărut în prim plan pe finalul anului trecut când a câștigat 3 turnee ITF pe hard la Valladolid, Berkeley și Toronto, dar mai important a reușit victorii în Billie Jean King cu sportive de top 100 precum Masarova, Frech sau Trevisan. Ea preferă suprafețele rapide fiind o jucătoare exploziva  care servește bine si oferă puține șanse de break. Este agresivă și ii place sa conducă punctele, fiind în permanenta ofensiva. În primul tur al calificărilor a profitat de retragerea Timofeevei.

cota2.ro

Elsa Jacquemot este o tânără de doar 20 ani, momentan pe locul 143 WTA. Fost lider mondial la juniori, ea are potențial mare de creștere și cel mai probabil vom mai auzi de ea în viitorul apropiat. De la trecerea la senioare, Elsa a evoluat în general la nivel ITF, acolo unde ajunge des în fazele finale. Anul acesta a ajuns in premieră pe tabloul principal la US Open și a obținut victorii cu sportive bune precum Shnaider, Andreeva sau Petterson. Preferă hardul, fiind o sportiva puternica ce castiga multe puncte ușoare și trimite mulți ași. În primul tur al calificărilor a trecut de Haley Giavara.

Se întâlnesc doua sportive de mare perspectiva care vor sa își asigure calificarea pe tabloul principal al unui turneu WTA, acolo unde momentan apar destul de rar. Ambele se simt bine pe hard si sunt în forma bună, legând multe victorii în ultima perioadă. Vad o încleștare apriga și chiar dacă Elsa este puțin favorită, acesta mi se pare meciul tipic de over, cu seturi lungi și poate chiar decisiv.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Marina Stakusic vs Elsa Jacquemot
Pronostic:
Peste 21.5 game-uri
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro