Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

Superbet

Beroe și Ludogorets se înfruntă astăzi, de la ora 17:30, în runda cu numărul 22 din prima ligă a Bulgariei. Beroe Stara Zagora este un club cu tradiție al Bulgariei. Și-a trăit perioada de glorie în anii 1980, când a cucerit și singurul titlu din palmares și devenise o prezență constantă în competițiile europene. A intrat între timp într-un con de umbră, iar stagiunea trecută a fost cea mai proastă din ultimele două decenii, clasare doar pe locul 12. Conducerea a încercat ceva diferit anul acesta și a adus în premieră un antrenor străin, pe argentinianul Jose Luis Acciari. Rezultatele nu sunt cele dorite. Prezența în play-off e compromisă. Beroe a strâns 25 de puncte în primele 21 de runde și ocupă locul 10. 

Ludogorets a instaurat hegemonia în fotbalul din Bulgaria, cucerind 12 titluri consecutive. Actuala stagiune începuse cu câteva sincope, dar instalarea lui Georgi Dermendzhiev pe banca tehnică, antrenor de 69 de ani care a contribuit la primele trofee din istoria clubului, a redresat situația. Formația din Razgrad a ieșit din grupele Conference League, dar a fost oprită în șaisprezecimi de Servette. Acum se poate concentra în totalitate pe competiția internă. Ludogorets are 45 de puncte, 3 mai puține decât liderul Cherno More, dar și două meciuri mai puțin disputate.  

cota2.ro

• Ludogorets are cel mai bun atac din Bulgaria, 51 de goluri marcate. Beroe a înscris de 3 ori mai puține, doar 17

• Ludogorets a încasat 13 goluri în primele 20 de etape. Beroe a primit 28

• Beroe a disputat un singur meci oficial în 2024, pierdut 0-3 cu Slavia Sofia

• Ludogorets a zdrobit-o pe Beroe în partida tur din acest campionat, scor 5-0

• Ludogorets a câștigat ultimele 11 meciuri directe disputate contra lui Beroe iar în 10 dintre acestea a înscris minim 2 goluri

• 38.30 milioane de euro valorează lotul lui Ludogorets. Cel al lui Beroe este cotat la 6.08 milioane

• Ludogorets are 3 fotbaliști în top 10 golgeteri ai primei ligi din Bulgaria: Piotrowski (7), Rwan Seco (7) și Tekpetey (6).

Pe Superbet, cota pentru peste 1.5 goluri marcate de Ludogorets este @1.42.

------------------------------------------

FC Copenhaga și Nordsjaelland sunt adversare astăzi, de la ora 20:00, în runda cu numărul 19 din prima ligă a Danemarcei. FC Copenhaga are un sezon senzațional. Pentru a doua oară în istorie a reușit să depășească faza grupelor în Liga Campionilor. A încheiat pe poziția secundă, după Bayern, dar peste Manchester United și Galatasaray. În optimi are o misiune imposibilă, pierzând 1-3 manșa tur contra lui Manchester City. Managerul Jacob Neestrup, considerat un geniu la cei 35 de ani ai săi, revine la bătăliile interne. Copenhaga a câștigat primul meci de campionat din 2024, 3-0 pe terenul lui Silkeborg. Cu o victorie astăzi ar ajunge la 39 de puncte și s-ar apropia la un punct de liderul Brondby. 

Nordsjaelland, formația care a curmat visul european al celor de la FCSB în acest sezon, practică un fotbal încântător, în limita posibilităților. Știm foarte bine strategia, tineri talentați recrutați de pe continentul african. Pe bancă este tot un antrenor din noua generație, tot în vârstă de 35 de ani, Johannes Thorup. Nordsjaelland e pe locul 4 în acest moment, cu 30 de puncte. Încă nu și-a asigurat matematic prezența în play-off, dar are un avans de 8 puncte față de urmăritoare. Singurul meci de campionat din 2024 a fost o victorie cu 3-2 contra lui Lyngby. 

• Copenhaga are cel mai bun atac al campionatului, 37 de goluri marcate în 18 partide. Nordsjaelland a înscris și ea 29 de goluri

• ultimele 7 meciuri directe dintre FC Copenhaga și Nordsjaelland au fost GG

• singurul meci direct din actuala stagiune, în turul campionatului, s-a încheiat 2-2. Raportul ocaziilor de gol a fost 22-11 pentru Nordsjaelland

• FC Copenhaga are 14 marcatori diferiți în actuala stagiune. Nicio altă formație nu se poate lăuda cu o astfel de statistică

• 16.11 ocazii de gol/meci și-a creat FC Copenhaga în acest campionat, liderul ierarhiei. Nordsjaelland o urmează cu 15.44 oportunități/partidă.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în FC Copenhaga - Nordsjaelland este @1.42. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Beroe vs Ludogorets
Pronostic:
Ludogorest peste 1.5 goluri
Cota
1.42
FC Copenhaga vs Nordsjaelland
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Cota finala: 2.02
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro