Ponturi Pariuri Fotbal Univ. Craiova vs FC Voluntari

BETANO

Runda cu numărul 27 din SuperLigă se închide în Bănie, acolo unde Universitatea Craiova primește vizita celor de la FC Voluntari, într-o partidă care va avea fluierul de start la ora 20:00.

În acest moment, Univ. Craiova ocupă locul 5, cu 39 de puncte, iar orice alt rezultat în afara victoriei i-ar trimite pe olteni într-o luptă infernală pentru a rămâne în zona locurilor de playoff în acest final de sezon regular.

cota2.ro

De cealaltă parte, venirea lui Nicolae Dică la Voluntari n-a adus mare lucru! Ilfovenii au uitat de când n-au mai câștigat un meci de campionat, iar în ultimele 5 etape au adunat doar 3 puncte, din 3 remize.

  • Voluntari vine la Craiova după eșecul cu UTA, 0-1;
  • Nici trupa lui Petev nu are vreun moral strălucit, mai ales că Universitatea are doar 1 victorie în ultimele 5 etape;
  • Înaintea duelului de azi, Craiova s-a chinuit puternic cu ultima clasată, FC Botoșani! Conduși cu 0-2, Mitriță și compania au reușit, totuși, să smulgă o remiză, a doua consecutivă în SuperLigă.

În tur, Voluntari și Craiova s-au anihilat reciproc într-un 0-0 greu de privit. La acea partidă, Mitriță a irosit o lovitură de la 11 metri. Nici ultima vizită a Voluntariului la Craiova n-a fost mai bună pentru ”leii” din Bănie: remiză, 1-1. De altfel, ultimele 4 partide directe au adus meciuri modeste, cu goluri puține.

La ultimul meci din fața propriilor suporteri, Craiova a demarat în forță în fața celor de la U Cluj, 2-0 la pauză și multe ratări în primele 45 de minute, dar oltenii s-au prăbușit în repriza a doua. ”Șepcile roșii” au egalat, 2-2, scor pe care craiovenii l-au dublat și în deplasarea de la Botoșani.

  • Acasă, Craiova are o formă de-a dreptul îngrijorătoare, care ar trebui să ia sfârșit chiar azi: De 4 meciuri n-au mai câștigat pe teren propriu oltenii (2 remize - 2 înfrângeri);
  • Ultima victorie acasă a fost în derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0, când echipa mai bună, cu ocazii mai multe și mai mari a fost trupa din Gruia.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Univ. Craiova vs FC Voluntari
Pronostic:
1 pauză / 1 final
Cota
2.32
Cota finala: 2.32
Profit: 13.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro