Ponturi Pariuri Fotbal West Ham vs Brentford

BETFAIR SPORTSBOOK

WEST HAM - BRENTFORD

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”London Stadium”, West Ham primeste vizita celor de la Brentford, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 26, din Premier League.

Formatia lui David Moyes a inceput anul 2024 cum nu se poate mai prost, mai exact cu 4 infrangeri si 4 remize in cele 8 jocuri disputate. Ajunsa pe locul 10 in Premier League, la o distanta considerabila de locurile de cupe europene, ”ciocanarii” intalnesc azi ”albinele” lui Thomas Frank, iar meciul se anunta unul foarte dificil, mai ales ca in ultimele 6 meciuri contra lor au bifat 5 infrangeri si doar un singur succes. Brentford ocupa in prezent pozitia a 15, fiind la doar 5 puncte distanta de locurile care duc in Championship. In partida tur din acest sezon, disputata pe ”Community Stadium”, gazdele s-au impus cu scorul de 3-2, dupa un meci cu foarte multe rasturnari de situatie. In ultima runda de campionat, West Ham a cedat cu 0-2 pe terenul celor de la Nottingham Forest, iar Brentford a bifat o infrangere la limita in fata campioanei en-titre, scor 0-1, dupa un meci in care defensiva si-a facut excelent treaba. Partida de astazi se anunta a fi una foarte disputata, in conditiile in care ambele formatii isi doresc sa treaca peste seria de rezultate negative, bifand si toate cele trei puncte, care sunt extrem de importante in economia unei clasari cat mai bune la finalul sezonului. 

cota2.ro

Mohammed Kudus, mijlocasul ofensiv al ”ciocanarilor” a bifat 20 de meciuri in actuala editie de campionat, reusind numai putin de 6 goluri si o pasa decisiva. Adus anul trecut de la Ajax pentru 43 de milioane de euro, ghanezul si-a facut foarte bine treaba pana acum, fiind apreciat si de tehnicianul echipei, care ii ofera statutul de titular incontestabil in echipa. Kudus este foarte rapid si are un dribling in regim de viteza absolut fantastic, iar adversarilor le este foarte greu sa-l deposedeze fara a faulta. Asadar, din acest motiv, Kudus este cel mai faultat jucator al celor de la West Ham, cu o medie de 3.30 faulturi suferite per 90 de minute, in aceasta editie de campionat. Roerslev, Collins si Onyeka vor incerca sa-i opreasca actiunile, fiind jucatorii care se vor ocupa de acea zona a terenului, in special atunci cand ”balonul” se afla in posesia ghanezului, care nu cred ca o sa ajunga la vestiare cu echipamentul imaculat, tinand cont ca cei trei adversari insumeaza o medie de 3.66 faulturi comise per 90 de minute de joc, in partidele disputate pe teren strain.

Jarrod Bowen este principalul marcator al ”ciocanarilor” in aceasta editie de Premier League, reusind numai putin de 11 goluri in cele 24 de runde la care a fost prezent pe gazon. La fel ca si colegul sau, Bowed este un jucator care detine o viteza peste medie, un dribling foarte bun, se pozitioneaza foarte bine la actiunile ofensive realizate de echipa sa si cauta foarte des sa finalizeze. Atacantul ”ciocanarilor” este un jucator dificil de tinut in marcaj, iar adversarii apeleaza deseori la faulturi, lucru observat destul de limpede in statistica. Jarrod a fost faultat cel putin o data in 11 din 12 etape jucate de West Ham pe propriul teren, acesta inregistrand o medie de 1.67 faulturi suferite per 90 de minute de joc. Conform configuratiei echipelor probabile de start, acesta o sa activeze in flancul drept al atacului, acolo unde Jensen, Mee si Reguilon vor incerca sa-i ”inchida” actiunile. Cei trei jucatori defensivi au, in total, o medie de 2.45 faulturi comise per 90 de minute de joc, in partidele jucate in deplasare si tinand cont ca in medie, 39% din atacurile lui West Ham, din meciurile de ”acasa”, se desfasoara in banda dreapta, imi e greu sa cred ca Bowen scapa fara o mica ”pedeapsa” a fundasilor adversi. 

Christian Norgaard este unul dintre cei mai importanti jucatori din tabara oaspetilor si asta pentru ca joaca un rol extrem de important in formatia lui Thomas Frank, acela de mijlocas de creatie. Practic toate actiunile de construnctie trec pe la el, iar acest lucru se poate observa in rubrica de statistica, acolo unde danezul ocupa unul dintre primele pozitii la capitolul ”pase”, cu o medie de 50 per 90 de minute de joc, in partidele disputate pe teren strain. Norgaard a fost titular in toate cele 23 de etape disputate in acest sezon de Premier League, in care a inregistrat si cea mai mare medie de faulturi comise per meci din lotul ”albinelor”: 1.43. Majoritatea actiunilor oprite prin fault de mijlocasul oaspetilor au venit in partidele disputate de echipa sa pe teren strain, acolo unde a inregistrat o medie de 2.12 faulturi comise per 90 de minute de joc. Brentford are o medie de 18.6 tackling-uri per meci si o medie de 10.9 faulturi comise per meci, in deplasarile din acest sezon. Nu cred ca Norgaard scapa fara avertisment azi, mai ales ca central este Simon Hooper, un arbitru cu o medie de 22.47 dictate si o medie de 4.93 cartonase galbene acordate in acest sezon de Premier League.

Alphonse Areola e titularul din poarta ”ciocanarilor”, acesta fiind preferat de David Moyes in detrimentul lui Fabianski, goalkeeper-ul polonez in varsta de 38 de ani fiind preferat de tehnicianul scotian doar in meciurile de cupa. Areola este un portar cu reflexe foarte bune si multe puncte obtinute de West Ham in acest sezon i se datoreaza si lui. Portarul francez ocupa locul 2 in Premier League, intr-un clasament al paradelor, cu o medie de 4.0 per meci, la egalitate cu James Trafford, ”gardianul” din poarta celor de la Burnley. West Ham este o echipa care se apara foarte rau, iar azi o sa aiba mari probleme la mijlocul terenului, acolo unde lipsesc Phillips si cel mai probabil Paqueta. ”Albinele” mizeaza pe o linie de 5 la mijlocul terenului si anticipez mai multe mingi recuperate, mai multe atacuri periculoase si mai multe ocazii finalizate in dreptul acestora. Cu Toney si Maupay in linia ofensiva, cred ca Areola o sa aiba multa treaba si o sa bifeze doua interventii salvatoare, asa cum a reusit in ultimele 11 meciuri din Premier League.

Pontul meu pentru meciul West Ham - Brentford este ”Mohammed Kudus 1+ faulturi suferite & Jarrod Bowen 1+ faulturi suferite & Christian Norgaard 1+ faulturi comise & Portarul celor de la West Ham sa realizeze 2+ parade”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
West Ham vs Brentford
Pronostic:
Mohammed Kudus 1+ faulturi suferite & Jarrod Bowen 1+ faulturi suferite & Christian Norgaard 1+ faulturi comise & Portarul celor de la West Ham sa realizeze 2+ parade
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro