Ponturi Pariuri Tenis Emiliana Arango vs Alycia Parks

BETANO

Ca un roller coaster a fost aceasta luna începută foarte bine și terminată foarte prost, însă cel mai important este să fim pe plus atunci când tragem linie , iar acest lucru se întâmplă constant. Avancronica de azi vine de la Austin.

Emiliana Arango este o sportiva de 23 ani din Columbia, momentan pe locul 121 WTA. Ea este o sportiva de nivel mediu care nu a făcut încă pasul către top 100, dar are potențial de creștere, fiind mai mereu în fazele finale ale turneelor Challenger și ITF la care participă. Deși este o zguristă, acolo unde a crescut și se antrenează in aproape tot timpul anului, Arango poate obține rezultate bune si pe hard, cel mai bun exemplu fiind turneul de la Guadalajara când a ajuns în sferturi după ce a învins jucătoare bune precum Potapova, Stephens ori Townsend. Pe acest început de an a fost destul de slabă, cu multe eliminări in primul dur contra unor sportive slabe.

cota2.ro

Alycia Parks este fără discuții cea mai all in jucătoare din circuit, o jucătoare la meciurile căreia nu te plictisești. Ea este sportiva cu cel mai ridicat număr de duble greșeli în 2023, însă poate trimite și foarte mulți ași, având statistici ridicate pe ambele paliere. În ultimele meciuri are 13 asi și 9 duble vs Stefanini, 6 asi și 8 duble vs Bogdan, 11 asi și 7 duble vs Rakhimova, respectiv 8 asi și 9 duble în calificări la Dubai contra aceleiași jucătoare.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Emiliana Arango vs Alycia Parks
Pronostic:
Parks peste 16.5 asi & duble greșeli
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro