Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.19

Superbet

Red Star și GOAL FC se înfruntă astăzi, de la ora 20:30, în runda cu numărul 18 din Championnat National, al treilea eșalon fotbalistic al Franței. Red Star este un club înființat la finalul secolului 19. A evoluat și în Ligue 1, ultima dată în 1975, dar din cauza problemelor financiare a coborât și până în al 6-lea eșalon, în 2005. Au luat-o de la capăt cu un proiect sănătos, iar acum sunt ca și promovați în Ligue 2. Sunt lideri cu 46 de puncte, un avans de 9 lungimi față de principala urmăritoare. Red Star are și un meci restant. Artizanul reușitei este antrenorul Habib Beye. Lotul este mult peste media competiției și are în componență câteva nume cunoscute, cum ar fi Cheikh N'Doye, fost internațional cu 33 de selecții în reprezentativa Senegalului. 

GOAL FC, pe numele complet Grand Ouest Association Lyonnaise, nu are o istorie așa bogată. A fost înființată în anul 2000 și se află la cel mai bun sezon din întreaga existență, nou-promovată în al treilea eșalon. Va avea emoții în privința salvării, mai ales că 6 formații vor retrograda. Cu 23 de puncte obținute în 20 de runde ocupă provizoriu locul 14, fiind în afara obiectivului. 

cota2.ro

• 39 de goluri a marcat Red Star în acest sezon, cel mai bun atac al campionatului. GOAL FC a înscris 22

• Red Star are un bilanț perfect pe teren propriu. A câștigat toate cele 10 meciuri disputate, golaveraj 24-5

• Red Star vine după cea mai concludentă victorie a sezonului, 4-1 contra lui Le Mans

• Red Star are 3 fotbaliști în top 11 marcatori din campionat: Benali (7 goluri), Anani (6) și Cisse (6). Toți 3 sunt apți de joc, potrivit antrenorului Beye

• 6.53 milioane de euro valorează lotul lui Red Star. Cel al lui GOAL FC este cotat la sub 3 milioane.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Red Star este @1.35.

-----------------------------------------

Parma și Consenza Calcio se înfruntă astăzi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 27 din Serie B. Parma este una dintre formațiile romantice ale fotbalului italian, iar primul eșalon are nevoie de vibrația „cruciaților”. Antrenorul Fabio Pecchia a găsit formula potrivită pentru promovare. Având două motoare românești în benzi, pe Dennis Man și pe Valentin Mihăilă, Parma conduce clasamentul din Serie B. Are 55 de puncte, 7 peste următoarea clasată. Dacă tot i-am amintit pe cei doi internaționali „tricolori”, trebuie menționat că Mihăilă vine după un meci bun, pasa decisivă în remiza 1-1 contra lui Como. Dennis Man a suferit o mică lovitură, dar sunt șanse mari să îl vedem pe teren. 

Consenza duce altă luptă în partea finală a sezonului. Ocupă provizoriu locul 11, cu 32 de puncte. Speră la o calificare miraculoasă în play-off, iar de acolo la alte victorii în drumul spre Serie A. Antrenorul Fabio Caserta are mari probleme de efectiv înaintea disputei de astăzi. A făcut deplasarea cu un lot format din doar 20 de fotbaliști, mulți dintre ei tineri din academie. Printre oamenii de bază care lipsesc se numără suspendatul Fontanarosa, internațional italian de tineret, dar și mijlocașul central Federico Zuccon, răcit. 

• Parma are cel mai bun atac din Serie B, cu 49 de goluri marcate. Cosenza a înscris 30

• Parma nu a pierdut niciun meci jucat pe teren propriu în acest sezon, 8 victorii și 5 remize

• 10 goluri și 5 pase decisive are Dennis Man în acest sezon, cel mai bun marcator al Parmei. Mihăilă a contribuit cu 3 goluri și 2 pase decisive

• Parma a câștigat ultimul meci direct disputat pe teren propriu contra lui Cosenza, scor 1-0. Mihăila pasa decisiv și atunci

• 4.65 șuturi pe poartă/meci a expediat Parma în acest sezon. Cosenza are o medie inferioară, 3.88 execuții cadrate/partidă.

Pe Superbet, cota pentru victoria Parmei este @1.62. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Red Star vs GOAL FC
Pronostic:
1
Cota
1.35
Parma vs Cosenza
Pronostic:
1
Cota
1.62
Cota finala: 2.19
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro