Ponturi Pariuri Fotbal Oțelul vs CFR Cluj

GetsBet

Avem etapă intermediară în SuperLiga României, iar runda cu numărul 28 începe abrupt cu meciuri tari și mize importante! De exemplu, azi se joacă dueluri cu implicații pentru toate zonele clasamentului: luptă la titlu, luptă pentru playoff, luptă pentru evitarea retrogradării.

Noi ne oprim la ultimul meci al zilei, confruntarea dintre Oțelul și CFR Cluj, programată pentru ora 21:00, la Galați.

cota2.ro

Cu 3 etape înaintea finalului sezonului regular, Oțelul are un deficit de 5 puncte față de locul 6, ultimul care permite accesul în playoff. Chiar dacă obiectivul clubului e salvarea de la retrogradare, Dorinel Munteanu a recunoscut că visul său este să prindă top 6 în acest sezon!

De cealaltă parte, Adrian Mutu a regrupat echipa după eșecul cu Rapid, iar CFR a bifat două victorii consecutive: 3-1 la FCU Craiova și 4-0 cu Dinamo. În acest moment, CFR e la 10 puncte în spatele liderului FCSB.

  • În meciul tur, în Gruia, CFR Cluj și Oțelul Galați s-au anihilat reciproc și n-au reușit să deblocheze nici măcar o dată tabela: 0-0!
  • 17 faulturi a făcut Oțelul Galați în deplasarea de la Cluj, din tur;
  • 14 faulturi a făcut Oțelul în meciul cu Farul;
  • 24 de faulturi a provocat Oțelul în partida cu Dinamo.

Oțelul este echipa care faultează cel mai mult în partidele din SuperLigă din acest sezon. Gălățenii au însă două meciuri pe teren propriu în care au fost neașteptat de cuminți: 11 faulturi cu Petrolul și 12 faulturi cu FCU Craiova.

Acum, cu miza și mai mare, dar și cu un adversar superior din punct de vedere valoric, gazdele au toate șansele să apeleze la stilul clasic, în care agresivitatea din dueluri va fi una sporită.

De menționat că Oțelul nu se va putea baza pe indicațiile lui Dorinel Munteanu, antrenorul fiind suspendat după eliminarea suferită în meciul cu Dinamo! ”Neamțul” și-a ispășit prima etapă în deplasarea cu Farul, iar acum va fi la al doilea meci out.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Oțelul vs CFR Cluj
Pronostic:
Peste 15,5 faulturi Oțelul
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro