Ponturi Pariuri Fotbal Wolves vs Brighton

BETFAIR SPORTSBOOK

WOLVES - BRIGHTON

In aceasta seara, de la ora 21:45, pe ”Molineux Stadium”, Wolver primeste vizita celor de la Brighton, intr-un meci din cadrul optimilor de finala ale FA Cup.

Vecine de clasament in Premier League cu 38, respectiv 39 de puncte acumulate dupa 26 de runde, Wolves si Brighton promit un joc pe cinste la Wolverhampton, mai ales ca istoricul recent al confruntarilor directe de pe ”Molineux” arata foarte bine. ”Lupii” trec printr-o forma destul de buna in acest moment, avand in vedere ca in ultimele doua runde din Premier League au obtinut maximum de puncte din jocurile cu Tottenham si Sheffield United. Gary O'Neil nu-l are la dispozitie pe Cunha, atacantul brazilian suferind o accidentare la coapsa in partida de campionat cu Brentford. Totusi, solutii sunt in ofensiva, mai ales dupa revenirea lui Pedro Neto, jucator cu evolutii extrem de apreciate in ultimul timp. De partea cealalta, ”pescarusii” au bifat doar 4 puncte in ultimele doua runde de campionat, dupa duelurile cu Shaffield United si Everton, confruntari in care au marcat de 6 ori si si-au creat numai putin de 47 de ocazii de gol. Tehnicianul ”alb-albastrilor” nu-i are astazi la dispozitie pe Hinshelwood, Joao Pedro, March si Milner, in timp ce japonezul Mitoma este incert in acest moment. Ultimul duel direct s-a jucat la finalul lunii ianuarie, partida incheindu-se cu un surprinzator 0-0, asta in ciuda faptului ca cele doua formatii au avut un total al ”Expected Goals - xG” de aproximativ 3.00.

cota2.ro

Pedro Neto, Pablo Sarabia si Simon Adingra sunt trei dintre cei mai periculosi jucatori din cele doua tabere, iar aici ne raportam in special la numarul de ocazii de gol avute de acestia. Portughezul este un jucator rapid, tehnic, cu dribling bun si care urmareste foarte mult fazele de contra-atac. In acest sezon a inregistrat o medie de 2.10 ocazii de gol per 90 de minute de joc, iar in ultimele 5 etape si-a creat numai putin de 14 oportunitati de a inscrie. Colegul sau spaniol este cu totul alt tip de jucator, cu o inteligenta a interpretarii fazelor foarte buna, cu executii neasteptate si cu finalizari de exceptie, in special din fazele fixe. Sarabia are o medie de 2.61 ocazii de gol per 90 de minute de joc, in acest sezon, iar in ultimele 9 etape a bifat cel putin o ocazie de gol, in conditiile in unii dintre adversari au fost Chelsea, Brentford, Tottenham, Manchester United sau chiar Brighton. In tabara adversa il avem pe proaspatul castigator al Cupei Africii pe Natiuni, Simon Adingra, jucator care in cele doua runde din Premier League, de la revenirea din Coasta de Fildes, a bifat 11 ocazii de gol si a cadrat numai putin de 3 suturi. Ivorianul evolueaza foarte bine in benzi, fiind un jucator cu un dribling si o viteza foarte buna, la care se adauga si dorinta de afirmare in cel mai tare campionat din lume, tinand cont ca are doar 22 de ani.

Facundo Buonanotte si Mario Lemina sunt cei doi reprezentati la capitolul ”faulturi”. Mijlocasul argentinian al gazdelor este un jucator cu o tehnica deosebita, un ”mingicar” caruia ii place sa scoata om din joc cu skill-urile pe care le detine si un jucator care este deposedat cu multa dificultate. Buonanotte are o medie impresonanta de 3.37 faulturi suferite per 90 de minute de joc, in acest sezon, acesta fiind cel putin o data faultat in 15 din ultimele 16 etape de campionat. De partea cealalta, unul dintre adversarii sai directi este gabonezul Mario Lemina, mijlocas care face bine atat faza defensiva, cat si faza ofensiva. Lemina e om de baza in primul 11 al ”lupilor”, iar conform statisticilor este si cel mai ”rau” jucator, avand de departe cel mai mare numar de faulturi comise, din lotul lui Gary O'Neil. Lemina are o medie de 1.91 faulturi comise per meci, iar in ultimele doua meciuri contra ”pescarusilor” a comis numai putin de 6 faulturi

Pontul meu pentru meciul Wolves - Brighton este ”Pedro Neto, Pablo Sarabia si Simon Adingra 1+ suturi fiecare & Facundo Buonanotte 1+ faulturi suferite & Mario Lemina 1+ faulturi comise”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Wolves vs Brighton
Pronostic:
Pedro Neto, Pablo Sarabia si Simon Adingra 1+ suturi fiecare & Facundo Buonanotte 1+ faulturi suferite & Mario Lemina 1+ faulturi comise
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro