Ponturi Pariuri Tenis Ben Shelton vs Matteo Arnaldi

BETANO

Vreau sa ies din seria proasta cu un pronostic de la Acapulco, acolo unde in turul secund Ben Shelton îl înfrunta pe Matteo Arnaldi. Vedeți în cele ce urmează avancronica și opțiunea de pariere.

Ben Shelton este noua senzatie a tenisului din Statele Unite ale Americii, un jucător de doar 20 ani extrem de talentat, clasat momentan pe locul 17 ATP. El a cunoscut o ascensiune incredibilă în ultimii 2 ani, după ce la început de 2022 era clasat pe locul 568 ATP și a terminat anul în top 100. De la trecerea la seniori, Ben are rezultate foarte bune câștigând primul titlu ATP la Tokyo, alte 3 turnee Challenger pe hard și reușind victorii în circuitul ATP cu Casper Ruud, Sonego, Fognini, McDonald, Paul, Tiafoe ori Sinner. În 2023 a ajuns în sferturile de finală la Australian Open, profitând totuși de un traseu destul de ușor, iar la US Open a avut un traseu formidabil fiind eliminat in semifinale. Ben este un sportiv de mână stângă, cu un serviciu puternic la cei 1.91 m ai săi care obține multe puncte ușoare pe suprafețele rapide. În 2024 are semifinale la Auckland, tur 3 la AO și semifinale la Dallas.

cota2.ro

Matteo Arnaldi este un tânăr italian de 23 de ani, clasat pe locul 42 ATP. Pana în 2023 el a evoluat de regulă în competiții de nivel inferior, Challenger și ITF acolo unde a inregistrat rezultate în general bune. In 2023 a progresat enorm, are tur 4 la US Open, tur 3 la Madrid, acolo unde i-a invins pe Fils, Paire si mai ales pe Ruud, titlu la Challenger-ul de la Heilbronn, dar și alte victorii interesante cu Schwartzmann, Ruusuvori, Norrie ori Popyrin. Arnaldi are potențial de creștere, este competitiv pe toate suprafețele și mă aștept la evoluții din ce in ce mai bune in viitorul apropiat. În 2024 are sferturi la Brisbane, iar aici a jucat foarte bine în primul tur când l-a bătut pe Fritz.

Suprafata de la Acapulco nu este atât de rapida încât să nu dea șanse jucătorului la retur, iar în schimburi lungi Arnaldi mi se pare superior lui Shelton. Ben si-a pierdut de 3 ori serviciul cu Evans ieri și de alte 3 ori cu Tommy Paul la Dallas pe o suprafață mult mai rapida. Arnaldi este bun pe retur, a avut 15 sanse de break cu Fritz în primul tur ( 4 fructificate) și este implicat des în meciuri cu răsturnări. Cota este foarte bună  

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ben Shelton vs Matteo Arnaldi
Pronostic:
Arnaldi - peste 1.5 break-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro