Ponturi Pariuri Fotbal FC Voluntari vs FCSB

Casa Pariurilor

FC Voluntari - FCSB este partida care închide runda cu numărul 28 din SuperLigă! Finalul de etapă intermediară surprinde, în acest moment, o diferență de 7 puncte între FCSB și Rapid, ocupanta locului 2, după ce giuleștenii s-au impus cu UTA.

În cazul în care va câștiga azi, FCSB va reface diferența de 10 puncte, cu 2 etape înaintea finalului sezonului regular.

cota2.ro

FC Voluntari e în picaj aproape total, iar sosirea lui Dică n-a reușit să aducă mare lucru la trupa ilfoveană! În acest moment, Voluntari ocupă locul 14, poziție de baraj, cu 27 de puncte. Ilfovenii sunt la doar 2 puncte în fața lui Dinamo, formație care se află pe locul 15, direct retrogradabil, și la 4 puncte în spatele lui FCU Craiova, formație aflată pe locul 12, ultimul care se salvează direct.

Totuși, chiar dacă diferența din clasament este una enormă, 31 de puncte, Voluntari a reușit să strice planurile celor de la FCSB în ultimii ani! Indiferent că le-a suflat șansa roș-albaștrilor să joace finala cu CFR Cluj pentru titlu, acum 2 ani, Voluntari este o echipă care se lasă cu greu în meciurile cu FCSB.

Exemplul perfect este dat și de meciul tur, când FCSB n-a reușit să câștige pe teren propriu! Jocul de pe Arena Națională s-a terminat așa cum a început, 0-0.

  • FCSB a câștigat la ultima vizită pe stadionul ”Anghel Iordănescu”, scor 2-1;
  • Penultima întâlnire de aici a fost însă din nou cu ghinion: 2-2!

FCSB nu se poate baza pe căpitanul Darius Olaru, eliminat în meciul cu FC Botoșani, dar nici pe Nana Antwi, ”racheta” lui Gigi Becali văzând și el cartonașul roșu în ultima etapă!

  • FCSB a avut probleme la ultima deplasare din SuperLigă. Cu multe probleme de lot, elevii lui Pintilii și Charalambous au terminat la egalitate ultima ”ieșire”, 0-0 contra lui U Cluj.

Ne așteptăm la un meci greu, unde Voluntari își va vinde scump pielea, dar valoarea individuală a celor de la FCSB ar putea să cântărească decisiv. Încercăm un pariu curajos, în zona de pauză/final, cu un scenariu care ni se pare plauzibil!

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
FC Voluntari vs FCSB
Pronostic:
X pauză / 2 final
Cota
4.80
Cota finala: 4.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro