Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.42

Superbet

Încheiem o noua luna pe profit cu un combo de la Dubai în care voi merge pe doi dintre cei mai buni jucători la serviciu din circuit, Hubert Hurkacz și Daniil Medvedev. Vedeți mai jos pronosticurile mele speciale de la Superbet.

Poate linia pare cam sus, insa la cum servește Hurkacz ea poate fi depașită ușor pe suprafața rapida de la Dubai. Hubert este jucătorul din circuit cu cei mai mulți ași în 2023, iar atunci când cadrează primul serviciu este aproape imposibil de returnat. In peste 75 % din meciurile din 2024, polonezul a avut procentaje de peste 80 % puncte câștigate cu primul serviciu, chiar dacă a avut adversari de top la retur precum Medvedev ori Lehecka. În ultimii 2 ani, Hurkacz l-a întâlnit pe Hunbert de 4 ori, iar procentajul punctelor câștigate pe primul serviciu a fost pe rand 82 % la Halle, 84 % la Basel, 81 % la Australian Open și 88 % la Marseille.

cota2.ro

Medvedev este campionul en-titre de la Dubai, acolo unde se simte excelent. El rămâne în continuare unul dintre jucătorii de top ai circuitului, cu un serviciu impresionant, capabil să învingă fără probleme orice adversar din circuit intr-o zi bună. Fokina este un jucător imprevizibil, însă la origine rămâne un zgurist căruia îi plac schimburile lungi. Pentru a-și face viata ușoară Daniil trebuie sa evite prelungirea punctelor și să își creeze avantaj încă de la serviciu. În acest condiții, știind cât de bine citește jocul, cred că Daniil va forța mult primul serviciu. În ultimul meci direct, la Indian Wells anul trecut, Medvedev a câștigat 33 din cele 39 puncte jucate cu primul serviciu ( 85 % ).

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Daniil Medvedev vs Alejandro Davidovich Fokina
Pronostic:
Medvedev - peste 75.5 % puncte câștigate cu primul serviciu
Cota
1.85
Hubert Hurkacz vs Ugo Humbert
Pronostic:
Hurkacz - peste 78 5 % puncte câștigate cu primul serviciu
Cota
1.85
Cota finala: 3.42
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro