Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

Casa Pariurilor

ATHLETIC BILBAO - ATLETICO MADRID

In aceasta seara, de la ora 22:30, pe ”Estadio San Mames”, Athletic Bilbao primeste vizita celor de la Atletico Madrid, intr-un meci din cadrul semifinalelor Cupei Regelui. 

”Bascii” au castigat mansa tur a acestei semifinale, scor 1-0, gratie unei reusite semnate de Alex Berenguer, din lovitura de la 11 metri. Partida de pe ”Metropolitano” a fost dominata destul de clar de formatia madrilena, care a incheiat meciul cu un xG de 1.80, bifand de doua ori mai multe ocazii de gol si de aproape trei ori mai multe atacuri periculoase decat adversara. Trupa lui Ernesto Valverde vine dupa un esec in campionat contra celor de la Betis Sevilla, scor 1-3, confruntare in care a fost dominata categoric la aproape toate capitolele. De partea cealalta, Atletico Madrid s-a facut de ras un week-end cu remiza de pe terenul Almeriei, formatie aflata pe ultima pozitie in clasament si care acumulase la acel moment doar 8 puncte in 25 de etape. ”Cholo” are motive de ingrijorare inaintea acestui retur pentru ca nu are multi jucatori importanti la dispozitiei, precum Azpilicueta, Gimenez, Griezmann sau Lemar, in timp ce in tabara adversa lipseste doar Herrera, jucator care oricum nu prea prindea un loc de titular.

cota2.ro

Oihan Sancet si Samuel Lino sunt cei doi jucatori pe care am ales sa mizez la acest joc. Spaniolul apare des la finalizare in majoritatea partidelor, avand in vedere pozitia sa de mijlocas ofensiv, care ii permite si foarte multa libertate de exprimare, tinand cont ca Inaki si Nico ocupa o pozitie mai de ”wingeri” pe faza de atac, lasandu-i mult spatiu la dispozitie in centru. Sancet are o medie de 2.38 ocazii de gol per 90 de minute de joc, in partidele de pe ”San Mames”, iar in ultimele doua meciuri contra celor de la Atletico Madrid, disputate de Bilbao pe acest stadion, Oihan a reusit sa bifeze numai putin de 5 ocazii de gol. De partea cealalta, Samuel Lino si-a castigat statutul de titular in banda stanga a atacului madrilenilor, fiind folosit des titular de Simeone. Gratie vitezei si tehnicii sale excelente, brazilianul reuseste sa apara foarte des la finalizare, lucru intalnit si in tur, cand si-a creat numai putin de 6 oportunitati de a marca. Lino are o medie de 2.74 ocazii de gol per 90 de minute de joc in acest sezon, iar in 11 din ultimele 12 meciuri ale lui Atletico Madrid a reusit sa bifeze cel putin o ocazie de gol.

Pontul meu pentru meciul Athletic Bilbao - Atletico Madrid este ”Oihan Sancet 1+ suturi & Samuel Lino 1+ suturi”, la o cota de 1.50, disponibila pe Casa Pariurilor, cu ajutorul functiei ”Playmaker”.

FC VOLUNTARI - FCSB

In aceasta seara, de la ora 21:00, pe ”Stadionul Anghel Iordanescu”, FC Voluntari primeste vizita celor de la FCSB, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 28, din Superliga.

Clasata pe locul 14 in acest moment, FC Voluntari tremura serios pentru evitarea retrogradarii, mai ales dupa ce Dinamo a reusit sa se apropie la doar doua puncte, in urma victoriei cu Hermannstadt. Formatia lui Dica e fara succes in acest an, in care a bifat trei remize si trei infrangeri in cele 6 runde disputate pana acum. Seria pare sa se prelungeasca si astazi, avand in vedere ca intalnesc formatia de pe prima pozitie, echipa care nu a mai pierdut de la inceputul lunii decembrie in campionat, atunci cand formatia lui Dorinel Munteanu izbutea sa se impuna chiar pe ”Arena Nationala”, cu scorul de 2-0. In week-end, ”marinarii” au cedat pe ”Oblemenco” cu scorul de 1-2, in fata celor de la Universitatea Craiova, in timp ce FCSB, desi a castigat partida cu FC Botosani, scor 3-2, a avut de suferit extrem de mult dupa cartonasele rosii incasate de Antwi si Olaru, jucatori care vor absenta astazi. Charalambous e nevoit sa ”improvizeze”, iar in locul celor doi jucatori mentionati vor aparea, cel mai probabil, Alhassan si Cretu.

FCSB este echipa cu cea mai buna aparare si al doilea cel mai bun atac din Superliga, dar si echipa care detine al doilea cel mai bun procentaj al posesiei din aceasta competitie. Gazdele au o defensiva extrem de subreda, incasand in acest sezon numai putin de 43 de goluri, 6 dintre ele din lovitura de la 11 metri. Din cele 27 de etape disputate pana in prezent, FC Voluntari a reusit sa scape fara gol primit doar in 6 dintre ele, in timp ce FCSB nu a izbutit sa marcheze in doar trei partide din acest campionat, una dintre ele fiind chiar jocul din tur, incheiat 0-0. ”Ros-albastrii” au a treia cea mai mare medie de ocazii de gol per meci (14.3) si cea mai mare medie de suturi cadrate per meci (5.7) din Superliga, iar in ceea ce priveste partidele contra celor de la Voluntari, acestia au bifat doar o infrangere in ultimele 10 confruntari. Oaspetii sunt clar favoritii acestui joc si au nevoie de victorie pentru a reface distanta de 10 puncte fata de Rapid, echipa care s-a apropiat amenintator dupa succesul de aseara contra celor de la UTA.

Pontul meu pentru meciul FC Voluntari - FCSB este ”X2 & FCSB marcheaza”, la o cota de 1.33, disponibila pe Casa Pariurilor, cu ajutorul functiei ”Playmaker”.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Athletic Bilbao vs Atletico Madrid
Pronostic:
Oihan Sancet 1+ suturi & Samuel Lino 1+ suturi
Cota
1.50
FC Voluntari vs FCSB
Pronostic:
X2 & FCSB marcheaza
Cota
1.33
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro