Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.17

Superbet

Hertha Berlin și Holstein Kiel se înfruntă astăzi, de la ora 19:30, în runda cu numărul 24 din liga secundă a Germaniei. Hertha a picat în liga secundă anul trecut. Conducerea l-a instalat antrenor pe Pal Dardai, fotbalist legendar al clubului și om care a ocupat mai toate funcțiile posibile în organigramă. Maghiarul și-a adus la prima echipă și fiii, pe Marton, Bence și Palko. Rezultatele sunt departe de pretențiile fanilor, doar locul 8 în acest moment, cu 33 de puncte obținute în 23 de runde. Există și un lucru pozitiv. Stilul de joc chiar este plăcut, o formația cu garda jos indiferent de adversar. Matematic nici promovarea nu este ratată, dar e nevoie de un șir lung de victorii. 

Holstein Kiel a revenit în liga secundă în 2017. De atunci a fost aproape de promovarea în Bundesliga în două rânduri, de fiecare dată clasându-se pe locul 3 și pierzând barajul. Continuarea proiectului i s-a dat pe mână antrenorului Marcel Rapp. Acesta pare mai aproape ca niciodată de obiectiv. Formația din Kiel ocupă poziția secundă în acest moment, cu 42 de puncte. Are un avantaj fragil față de urmăritoarea Hamburger SV, un singur punct. 

cota2.ro

• în 18 dintre cele 23 de meciuri disputate de Hertha în acest sezon s-au marcat peste 2.5 goluri

• 3.5 e media golurilor în meciurile jucate de Hertha în acest sezon. Și Kiel are o medie excelentă, 3.3 reușite/partidă

• Hertha a câștigat cu 3-2 partida contra lui Holstein Kiel din turul campionatului

• 16-11 în favoarea lui Holstein Kiel a fost raportul ocaziilor de gol în partida tur

• Haris Tabakovic, atacantul celor de la Hertha, ocupă locul 3 în clasamentul golgeterilor, cu 11 reușite stagionale

• 15.04 ocazii de gol/meci și-a creat Holstein Kiel în acest sezon. E pe podium și la acest aspect

• Hertha este cea mai eficientă formație din liga secundă germană. A transformat în goluri 13% dintre ocaziile create.

Pe Superbet, cota pentru peste 2.5 goluri în Hertha - Kiel este @1.57.

--------------------------

Poli Iași și Dinamo se înfruntă astăzi, de la ora 20:00, în deschiderea rundei cu numărul 29 din Superliga României. Poli Iași traversează un moment foarte bun. A învins-o cu 3-1 pe Rapid în precedentul meci jucat pe teren propriu, iar runda trecută a remizat pe terenul lui FCU Craiova, scor 1-1. Leo Grozavu a găsit o formulă inspirată de echipă și are câțiva fotbaliști pe val. Tunisianul Adel Bettaieb a marcat câte un gol în ultimele două runde. Importantă este și recuperarea lui Alin Roman, „motorul” echipei din sezonul promovării. El a marcat contra giuleștenilor și a fost menajat în Bănie. Cu două etape rămase de disputat din sezonul regular, Poli ocupă locul 13, cu 31 de puncte. 

Nici Dinamo nu se poate plânge de forma pe care o traversează. „Câinii” au învins-o în urmă cu 3 zile pe FC Hermannstadt, scor 1-0. Oboseala drumului și a programului încărcat s-a acumulat cu siguranță în lotul pregătit de Zeljko Kopic, mai ales că există și jucători indisponibili. Dennis Politic, cel mai bun fotbalist al sezonului în tabăra alb-roșie, este în continuare accidentat. Lipsește și Costin Amzăr, principala soluție pentru respectarea regulii U21. Situația din clasament este în continuare teribilă, penultima poziție, una direct retrogradabilă, cu 25 de puncte strânse în 28 de partide. 

• 32 de goluri a marcat Poli Iași în acest sezon. Dinamo are cel mai slab atac din Superligă, doar 21 de goluri înscrise

• Partida directă din turul sezonului regular s-a încheiat la egalitate, scor 0-0

• sezonul trecut, Poli Iași și Dinamo au fost adversare în Liga 2. Moldovenii au câștigat toate cele 3 meciuri directe: 1-0, 3-1 și 4-1

• Poli Iași a pierdut doar 4 dintre cele 14 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon

• Dinamo are un bilanț modest în deplasare. A pierdut 10 dintre cele 14 partide pe teren străin și are golaveraj 12-26

• 13.36 ocazii de gol/meci și-a creat Poli Iași în acest sezon. Dinamo e antepenultima în această ierarhie, cu 11.11 oportunități/partidă.

Pe Superbet, cota pentru o victorie a lui Poli Iași sau un rezultat de egalitate (1X) este @1.38. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Hertha Berlin vs Holstein Kiel
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.57
Poli Iași vs Dinamo
Pronostic:
1X
Cota
1.38
Cota finala: 2.17
Profit: 11.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro