Ponturi Pariuri Fotbal Lazio vs AC Milan

Casa Pariurilor

LAZIO - AC MILAN

In aceasta seara, de la ora 21:45, pe ”Stadio Olimpico”, Lazio primeste vizita celor de la AC Milan, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 27, din Serie A. 

Formatia lui Maurizio Sarri ocupa locul 8 in ierarhia din Italia, fiind la doar 4 puncte distanta de ultimul loc care ofera o participare in cupele europene. Romanii vin dupa infrangerea cu Fiorentina, de pe ” Stadio Artemio Franchi”, meci in care, desi au condus la pauza cu 1-0, gratie reusitei semnate de Luis Alberto din minutul 45, s-au vazut infranti la reluare dupa ce trupa lui Vincenzo Italiano a intors scorul, cu doua goluri marcate in minutele 61 si 69. De partea cealalta, milanezii trec si ei printr-o forma ceva mai slaba, cu doua infrangeri si o remiza in ultimele trei partide. ”Diavolii” vin dupa un 1-1 pe teren propriu cu Atalanta, joc in care nu au reusit sa se impuna, desi si-au creat numai putin de 20 de ocazii de gol si au cadrat numai putin de 7 suturi. Ambele echipe au nevoie de puncte in aceasta seara, dar sunt cu gandul si la meciurile de saptamana viitoare din cupele europene. Lazio merge pe ”Allianz Arena” pentru returul din optimile UEFA Champions League contra celor de la Bayern Munchen, in timp ce AC Milan primeste vizita cehilor de la Slavia Praga, in partida tur a optimilor UEFA Europa League. Ultimul duel direct dintre ”biancocelesti” si ”rossoneri” s-a disputat la finalul lunii septembrie a anului precedent pe ”San Siro”, iar formatia gazda s-a impus cu scorul de 2-0, gratie reusitelor semnate de Pulisic si Okafor in partea secunda.

cota2.ro

Lazio si AC Milan au propus mereu meciuri memorabile, iar golurile nu au lipsit, cel putin in ultimele 10 intalniri cand tabela s-a modificat de cel putin doua ori. In ultimele 9 meciuri directe din Serie A, cele doua formatii au bifat, in total, numai putin de 212 suturi, dintre care 76 au prins cadrul portii. Deasemenea, in aceste jocuri s-au marcat 27 de goluri, dintre care 5 au venit in urma unor lovituri de la 11 metri. Theo Hernandez, fundasul stanga al celor de la AC Milan, este un jucator extrem de important in formula de start a lui Stefano Pioli, francezul fiind titular si totodata integralist in toate cele 23 de jocuri disputate in aceasta editie de Serie A. Theo Hernandez este un jucator care urca foarte mult in ofensiva, executa unele faze fixe, iar acest lucru se observa destul de clar si in statistici, acesta bifand in acest sezon o medie de 1.66 ocazii de gol per 90 de minute de joc. Aparatorul oaspetilor a bifat cel putin un sut spre poarta adversa in 11 din ultimele 12 etape, obiectiv realizat si in 7 din ultimele 8 dueluri contra lui Lazio, disputate in campionat. 

Pontul meu pentru meciul Lazio - AC Milan este ”Peste 1.5 goluri & Peste 20.5 suturi & Theo Hernandez 1+ suturi”, la o cota de 2.10, disponibila pe Casa Pariurilor, cu ajutorul functiei ”Playmaker”

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Lazio vs AC Milan
Pronostic:
Peste 1.5 goluri & Peste 20.5 suturi & Theo Hernandez 1+ suturi
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro