Ponturi Pariuri Tenis Ugo Humbert vs Alexander Bublik

BETFAIR EXCHANGE

Finală surprinzătoare la Dubai după rezultatele de ieri, doi jucători în mare formă, Humbert și Bublik urmând sa lupte pentru trofeu. Aveți in cele ce urmează avancronica și pronosticul oferit, la o cotă excelentă.

Ugo Humbert este un jucător francez de 25 ani, momentan pe locul 18 ATP, cea mai înaltă poziție din cariera sa. El era văzut drept un mare talent inca din tinerețe și are 5 titluri ATP cucerite și numai puțin de 12 în competiții de nivel inferior Challenger și ITF. Preferă suprafețele rapide, acolo unde își pune în valoare foarte bine serviciul puternic, oferind de regulă puține șanse de break adversarilor. După un 2021 în care a ajuns până pe locul 24 în lume, s-a imbolnăvit de covid, si a jucat din ce in ce mai modest, coborând vertiginos în ierarhie. Totuși, în ultimul an jocul său a crescut mult calitativ, câștigând trofee la Metz și Marseille si înregistrând victorii cu jucători de top precum Tsitsipas, Hurkacz ori Dimitrov. El este în cea mai bună perioadă din cariera sa, iar aici a trecut de Monfils, Murray, Hurkacz și Medvedev.

cota2.ro

Alexander Bublik este un jucător din Kazakhstan de 26 ani, aflat pe locul 23 ATP, unul dintre cei mai spectaculoși jucători din circuit. El vine după o perioada foarte bună pentru el, cu 7 finale jucate, si 4 titluri, la Montpellier când l-a învins pe Zverev în finală, la Halle când a trecut de Rublev, la Antwerp unde a trecut de Fils și luna trecuta la Montpellier unde a intrat în istorie revenind în toate meciurile de la 0-1 la seturi. Bublik este un jucător înalt care se bazează mult pe serviciu, aceasta fiind principala sa armă. Trimite mulți ași și comite de asemenea și foarte multe duble greșeli, fiind recunoscut pentru stilul său exuberant care place însă publicului. Aici a trecut de Machac și Griekspoor, apoi a profitat de retragerea lui Lehecka, iar în semifinale a luat parte la cel mai controversat moment al anului, descalificarea lui Rublev.

Sincer, nu înțeleg cotele afisate de bookmakeri și cred ca sunt puse doar în lumina surprizei reușite de Humbert în meciul cu principalul favorit, Medvedev. Suprafața de la Dubai îl avantajează pe Bublik, care în cazul în care va fi concentrat își poate câștiga mai ușor game-urile pe serviciu. Alexander a trimis 56 asi în mai puțin de 4 partide și a fost absolut senzațional în momentele cheie, reușind niște lovituri incredibile în meciul cu Rublev. La Humbert poate apărea și o stare de relaxare mentală cauzată de faptul că este văzut drept mare favorit.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ugo Humbert vs Alexander Bublik
Pronostic:
Victorie Bublik
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro