Ponturi Pariuri Fotbal Valencia vs Real Madrid

UNIBET

VALENCIA - REAL MADRID

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Estadio de Mestalla”, Valencia primeste vizita celor de la Real Madrid, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 27, din LaLiga. 

”Liliecii” ocupa in acest moment pozitia a 9-a in campionat, fiind la doar 6 puncte distanta de locurile care ofera o participare in cupele europene. Formatia lui Ruben Baraja nu a disputat partida din ultima runda contra celor de la Granada, dupa tragedia din oras in care mai multe persoane si-au pierdut viata in urma unui incendiu. Valencia are o medie de 2.00 puncte per meci obtinute in acest sezon, pe teren propriu, iar in ultimul joc contra celor de la Real Madrid, disputat pe ”Mestalla”, au reusit sa se impuna cu scorul de 1-0. De partea cealalta, ”Los Blancos” sunt lideri in ierarhia din Spania, insa la o distanta nu foarte linistitoare fata de urmaritoare. Formatia lui Ancelotti vine dupa o victorie destul de chinuita contra celor de la Sevilla, scor 1-0, meci in care ”decarul” Modric a facut diferenta cu o executie excelenta de la marginea careului mare. Meciurile directe dintre cele doua formatii au fost mai mereu ”aprinse”, cu multe faulturi, intrari peste limita regulamentului si chiar acuzatii de rasism, iar aici fac referire in special la ultima partida directa disputata pe stadionul celor de la Valencia. 

cota2.ro

In partida tur din acest sezon, Real Madrid s-a impus pe ”Bernabeu” cu un neverosimil 5-1, meci in care Rodrygo si Vinicius au reusit cate o ”dubla”. In acea confruntare, Valencia s-a evidentiat prin numarul urias de faulturi (26), majoritatea fiind comise asupra jucatorilor rapizi si foarte tehnici, precum Brahim Diaz si Vinicius. Centralul partidei este Jesus Gil Manzano, un arbitru care fluiera foarte usor si care are una dintre cele mai mari medii de faulturi dictate, din LaLiga (27.62). Consider ca meciul o sa aiba multe momente tensionate, in special cele in care este implicat Vinicius, deoarece la ultima vizita a madrilenilor pe ”Mestalla”, brazilianul a fost supus unui ”tratement” rasist. Desi Ancelotti a incercat se detensioneze atmosfera din jurul acestui joc, mentionand ca jucatorii nu s-au concentrat asupra mediului ostil pe care l-ar putea intalni diseara, eu consider ca o sa iasa ceva scantei si cred ca partida se va incheia cu multe faulturi si multe avertismente din partea centralului. ”Winger-ul” brazilian provoaca de multe ori publicul, intra in conflicte si sunt sanse mari ca in partida contra Valenciei sa nu scape fara cartonas. La acest lucru ma astept si consider ca sunt sanse sa bifam aceasta cota.

Pontul meu pentru meciul Valencia - Real Madrid este ”Vinicius Jr primeste un cartonas”, la o cota de 3.50, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Valencia vs Real Madrid
Pronostic:
Vinicius Jr primeste un cartonas
Cota
3.50
Cota finala: 3.50
Profit: 25.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro