Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.11

Superbet

Brest și Le Havre se înfruntă astăzi, de la ora 16:00, în runda cu numărul 24 din Ligue 1. Brest, pe numele complet Stade Brestois 29, a avut multe suișuri și coborâșuri în istorie. Cel mai complicat moment a fost cel din 1991, când falimentul a fost evitat cu mari sacrificii. A revenit pe prima scenă în 2019, iar acum se află în fața celei mai mari performanțe. Sub comanda antrenorului Eric Roy, Brest se află într-o postură incredibilă. Ocupă poziția secundă în Ligue 1, iar cu o victorie astăzi s-ar apropia la 9 puncte de liderul PSG. Echilibrul caracterizează jocul. Nu au un lot sclipitor, cotat la 80 de milioane de euro, sau vreun star veritabil. În schimb, 7 fotbaliști au marcat cel puțin 3 goluri. Golgeteri sunt Del Castillo, Camara și Doumbia, cu câte 3 reușite. 

Le Havre nu are o stagiune la fel de reușită. Proaspăt promovată în prima divizie, formația pregătită de slovenul Luka Elsner va avea de tras serios pentru menținere. După primele 24 de runde are un avans de doua două puncte față de zona retrogradării. Elsner este adeptul unui sistem 4-3-3, o formulă pe care Brest a demonstrat în numeroase rânduri că o poate dejuca.

cota2.ro

• 18 goluri a primit Brest în acest campionat, a doua cea mai bună defensivă din Ligue 1. Le Havre a încasat 30

• Brest a ajuns la 7 meciuri consecutive fără eșec pe teren propriu

• Brest a învins-o cu 2-1 pe Le Havre în meciul direct din turul acestui campionat

• 14.39 ocazii de gol/meci și-a creat Brest în acest sezon. E depășită doar de Monaco și PSG

• Le Havre e antepenultima în această ierarhie, cu doar 10.87 oportunități/partidă.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Brest este @1.65.

Manchester City și Manchester United se înfruntă astăzi, de la ora 17:30, în derby-ul rundei cu numărul 25 din Premier League. Manchester City duce o luptă palpitantă pentru un nou titlu cu Liverpool și Arsenal. Formația lui Pep Guardiola a venit tare pe turnantă. A câștigat 14 din ultimele 15 meciuri jucate, iar cu o nouă victorie astăzi s-ar apropia la un singur punct de liderul Liverpool. Față de „cormorani”, „cetățenii” au avantajul unui lot sănătos. Kevin de Bruyne a revenit la capacitate maximă, iar în ultimul meci din Cupa Angliei, victoria 6-2 contra lui Luton, i-a oferit lui Erling Haaland 4 pase de gol. „Bestia” din Norvegia a înscris 5 goluri.

Dacă tot l-am amintit pe Haaland, Manchester United are coșmaruri cu el. În partida directă din turul campionatului, câștigată de City cu 3-0, Erling a marcat o dublă și a oferit o pasă decisivă. Erik Ten Hag a ratat deja toate obiectivele stagionale. „Diavolii roșii” n-au ieșit din grupele Ligii Campionilor, iar în Premier League sunt la 11 puncte distanță de top 4. Adăugând accidentările și actele de indisciplină iese un haos total. Pentru derby-ul de astăzi, la United sunt indisponibili Hojlund, Mount, Shaw, Wan-Bissaka, Lisandro Martinez, Martial și Malacia.

• 17 goluri a înscris Erling Haaland în acest campionat, golgeterul la zi din Premier League. Cei mai buni marcatori ai lui United sunt McTominay și Hojlund, cu câte 7 reușite

• Haaland a jucat de 4 ori împotriva lui Manchester United. A marcat 5 goluri și a oferit 3 pase decisive

• Manchester City a câștigat ultimele 3 meciuri jucate pe Etihad contra lui United. A marcat 12 goluri în acest interval

• 65.4% este posesia medie a lui Manchester City în acest sezon, cea mai ridicată din Premier League. United are o medie de 51.3%

• 6.65 șuturi pe poartă/meci a expediat Manchester City în acest sezon. United a cadrat 4.64 execuții/partidă

• Doar 3.4 cornere/meci a permis Manchester City adversarelor în actuala ediție de campionat. United stă mult mai prost. Rivalele au obținut 6.69 lovituri de la colțul terenului/partidă. 

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Manchester City este @1.28.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Brest vs Le Havre
Pronostic:
1
Cota
1.65
Man. City vs Man. United
Pronostic:
1
Cota
1.28
Cota finala: 2.11
Profit: 7.77
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro