Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Manchester United

BETFAIR SPORTSBOOK

MANCHESTER CITY - MANCHESTER UNITED

In aceasta seara, de la ora 17:30, pe ”Etihad Stadium”, Manchester City primeste vizita celor de la Manchester United, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 27, din Premier League.

Formatia lui Guardiola cauta sa tina cat mai aproape de Liverpool, ocupanta primei pozitii in ierarhia din Anglia, iar singurul deznodamant favorabil ”cetatenilor” in marele derby contra ”diavolilor” este victoria. Campioana en-titre din Premier League vine dupa un succes categoric in optimile FA Cup, impotriva celor de la Luton Town, scor 6-2, meci in care Erling Haaland a marcat de 5 ori, iar Kevin De Bruyne a oferit 4 pase decisive. Pe propriul teren, Manchester City este absolut imbatabila, acestia bifand doar o singura infrangere in ultimele 38 de meciuri disputate in campionat. De partea cealalta, Manchester United nu prea a mai tinut capul de afis in presa din Anglia cu rezultate negative, acestia bifand doar o singura infrangere in ultimele 9 meciuri disputate in toate competitiile. Clasata pe locul 6 in Premier League, la 6 puncte distanta de ultimul loc care ofera o participare in cupele europene, formatia lui Ten Hag are un program de foc in urmatoarea perioada, cu partide impotriva celor de la Liverpool (x2), Chelsea, Brentford sau Newcastle. ”Diavolii” vin dupa succesul chinuit din optimile FA Cup contra celor de la Nottingham Forest, scor 1-0, meci decis de un gol norocos semnat de Casemiro, in minutul 89.

cota2.ro

Rodri (30) si Bruno Fernandes (33) sunt jucatorii cu cel mai mare numar de faulturi comise din cele doua tabere, dar si jucatorii care sunt implicati in cele mai multe tackling-uri. Ambii sunt esentiali pe faza de constructie, dovada ca acestia detin cele mai mari medii de pase per meci din cele doua echipe. Atat spaniolul, cat si portughezul nu duc lipsa de agresivitate si de cele mai multe ori, in special in partidele cu incarcatura, incheie jocul fie cu un numar mare de faulturi comise, fie cu un cartonas galben incasat. Consider ca partida de astazi va fi una destul de disputata, iar faulturile vor fi in numar destul de mare, tinand cont ca la centru se afla Andy Madley, un arbitru cu o medie de 24.19 faulturi dictate per meci, in acest sezon de Premier League.

Alejandro Garnacho si-a castigat statutul de titular dupa evolutiile excelente din prima parte a sezonului, iar in ultimele 8-9 meciuri, evolutiile sale au aratat foarte bine, fiind notat de site-urile de specialitate cu note foarte bune in urma realizarilor pe care le-a avut. Garnacho este un jucator foarte iute si detine un dribling foarte bun, iar acest lucru in face un jucator ”incomod” pentru adversari, care cauta sa-l opreasca deseori neregulamentar. ”Winger-ul” argentinian are cel mai mare numar de faulturi suferite din tabara oaspetilor (41), avand in acest sezon o medie de 2.29 faulturi suferite per 90 de minute de joc. Mai mult decat atat, acesta a suferit cel putin un fault in 22 din cele 24 de meciuri din acest sezon, in care a fost titular.

Erling Haaland are moralul la cote maxime dupa evolutia de exceptie, din partida cu cupa contra celor de la Luton, in care a reusit sa puncteze de 5 ori. In ultimul meci direct disputat pe ”Etihad Stadium”, norvegianul a reusit un hattrick si doua pase decisive, fiind pur si simplu un cosmar pentru marea rivala a ”cetatenilor”. ”Nouarul” gazdelor este cel mai bun marcator din Premier League (17 goluri) si deasemenea, detine si cea mai mare medie de ocazii de gol per meci din competitie (4.10). In ultimele 4 meciuri contra celor de la Manchester United si-a creat numai 14 oportunitati de a marca, iar la cum se prezinta la acest moment, ma astept ca acest numar sa creasca semnificativ.

Manchester City este mare favorita in aceasta confruntare si sincer astept un succes de o maniera categorica a acestora. Trupa lui Guardiola are o medie de aproximativ 17 ocazii de gol create per meci, in timp ce adversarii evolueaza groaznic pe teren strain, avand in vedere ca permit adversarilor in jur de 18 ocazii de gol per meci. Ultimul joc direct de pe ”Etihad Stadium” s-a inchiat cu scorul de 6-3, Manchester City bifand in acea confruntare numai putin de 22 de suturi, 10 dintre fiind cadrate. Golurile nu ar trebui sa lipseasca nici azi, avand in vedere ca in ultimele 5 intalniri directe s-au marcat 23 de goluri, 14 dintre ele in cele doua jocuri cu Manchester City in postura de echipa gazda.

Pentru acest meci am ales sa mizez pe un pariu combinat la Betfair Sportsbook, format din 6 selectii, la o cota totala de 3.17! Acestea sunt:

  • Rodri 1+ faulturi comise
  • Bruno Fernandes 1+ faulturi comise
  • Alejandro Garnacho 1+ faulturi suferite
  • Erling Haaland 3+ suturi
  • Manchester City castiga
  • Ambele echipe marcheaza sau Peste 2.5 goluri 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Manchester City vs Manchester United
Pronostic:
VEZI IN ARTICOL ☝️
Cota
3.17
Cota finala: 3.17
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro