Ponturi Pariuri Tenis Alejandro Tabilo vs Sebastian Baez

BETANO

Am găsit un pronostic in care am încredere ridicată în finala de la Santiago de Chile, acolo unde se întâlnesc Alejandro Tabilo și Sebastian Baez. Vedeți avancronica și opțiunea de pariere.

Alejandro Tabilo este un sportiv chilian de 26 ani aflat pe locul 51 ATP El intrat de curând în lumea "bună" a tenisului și este fără discuții în cea mai bună perioadă a carierei sale. Dacă până acum juca în special în turnee mici, de nivel Challenger având 8 trofee, anul acesta a dat lovitura și la nivel ATP câștigând titlul de la Auckland, unde i-a bătut pe Norrie ori Fils Marea problemă a lui o reprezintă însă inconstanța, având fluctuații mari chiar și în timpul partidelor. Tabilo este un zgurist, însă a progresat mult si pe hard, fiind foarte bun la serviciu. În ultimele 4 luni are numai puțin de 5 câștigate și victorii cu jucători buni precum Shevchenko, Cressy Thompson, Fils ori Norrie.

cota2.ro

Sebastian Baez este un sportiv din Argentina de 23 ani, momentan pe locul 21 ATP. El se afla de asemenea in cea mai buna perioada din scurta sa cariera si are numai puțin de 5 titluri ATP câștigate până la vârsta aceasta, la Cordoba, Kitzbuhel, Winston Salem și săptămâna trecută la Rio de Janeiro. El este văzut de mulți drept unul dintre cei mai buni zguristi ai generației sale și este de așteptat să explodeze în următoarea perioadă fiind capabil să obțină performanțe mari inclusiv la Roland Garros. Aici vine după 8 victorii consecutive, iar cu o victorie astăzi va întra între cei mai buni 20 jucători ai lumii.

Baez este unul dintre jucătorii care pe zgură își poate domina fără probleme adversarii în schimburi lungi, având o deplasare foarte bună în teren și un joc extrem de productiv de pe baseline. Totuși, el este un jucător scund care poate fi depășit ușor prin servicii puternice. Tabilo este cu 18 cm mai înalt si deși zgurist la origine, se bazează foarte mult pe serviciu. Aici a trimis 9 asi cu Barrios Verra sau 9 cu Darderi în meciuri de 2 seturi, însă are recent și meciuri cu peste 10 asi, la Australian Open având de exemplu 34 asi în meci lung vs Kovacevic. Singura șansă a chilianului este sa scurteze punctele astfel că mă aștept să forțeze mult și să aibă asi & duble greșeli.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alejandro Tabilo vs Sebastian Baez
Pronostic:
Tabilo peste 5.5 asi & duble greșeli
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro