Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Petrolul

Superbet

FCSB - Petrolul este meciul care închide ziua de duminică în SuperLigă. Confruntarea contează pentru runda cu numărul 29, iar un eventual succes al roș-albaștrilor i-ar distanța pe aceștia la 13 puncte de Rapid și la 14 puncte de CFR Cluj.

Pentru prima dată după câteva runde, FCSB va juca înaintea celor de la Rapid, formație care se deplasează în această etapă în Bănie, pentru duelul cu Universitatea Craiova.

cota2.ro

Dacă FCSB are ca miză mărirea diferenței față de contracandidatele la titlu, pentru Petrolul duelul de azi este de totul sau nimic în ceea ce privește lupta la playoff! Cu șanse oricum destul de mici, petroliștii sunt obligați să câștige dacă vor să mai aibă miză concretă pentru locul 6 și în ultima etapă a sezonului regular.

  • În acest moment, Petrolul a picat pe locul 10, cu 35 de puncte! Un succes pe Arena Națională ar ridica-o pe Petrolul la cota 38;
  • Hermannstadt, ocupanta locului 6, și UTA, ocupanta locului 7, au câte 40 de puncte după 29 de meciuri jucate;
  • Dacă o învinge azi pe FC Botoșani, U Cluj face 41 de puncte și va sări direct pe poziția a 6-a.

Înaintea duelului cu ”lupii”, FCSB a legat două succese consecutive în SuperLigă: 3-2 cu Botoșani și 2-1 cu Voluntari. De cealaltă parte, Petrolul vine după două eșecuri la rând: 0-1 cu UTA și 2-3 cu Universitatea Craiova.

  • În tur, Petrolul și FCSB au terminat la egalitate, 2-2, cu golul egalizator al prahovenilor venind la ultima fază, din lovitură de la 11 metri;
  • FCSB a năucit-o pe Petrolul la ultima vizită la București, succes cu 4-1.

Totuși, ținând cont de faptul că pentru Petrolul meciul va reprezenta ultima șansă pentru playoff, debutul de meci ar putea să fie unul destul de echilibrat. FCSB s-a chinuit în prima repriză și cu Voluntari, iar un egal azi după primele 45 de minute n-ar fi deloc exclus.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Petrolul
Pronostic:
Egal la pauză
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: 13.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro