Ponturi Pariuri Fotbal Famalicao vs Boavista

Superbet

FAMALICAO - BOAVISTA

In aceasta seara, de la ora 22:15, pe ”Estadio Municipal”, Famalicao primeste vizita celor de la Boavista, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 24, din Liga Portugal. 

Famalicao ocupa in acest moment pozitia a 10-a in ierarhia din Portugalia, cu 26 de puncte acumulate dupa 22 de meciuri disputate. In ultimul joc de campionat, formatia lui Borges Sousa a cedat cu scorul de 2-3 in deplasarea de la Arouca, confruntare pe care au incheiat-o in inferioritate numerica dupa eliminarea panamezului Puma. De partea cealalta, Boavista, ocupanta locului 12 in Liga Portugal, vine dupa o infrangere usturatoare pe propriul teren contra celor de la Braga, scor 0-4, meci in care meritau cel putin un gol dupa evolutia pe care au avut-o. Desi Famalicao si Boavista sunt doua formatii care nu exceleaza din punct de vedere ofensiv, meciurile directe sunt pline de reusite, dovada si ultimul joc direct incheiat la egalitate, scor 2-2. Surprinzator sau nu, vorbim de doua echipe foarte apropiate ca valoare, iar un amanunt foarte interesant este acela ca in ultimele trei sezoane, diferenta de puncte dintre ele la finalul fiecaruia a fost de maxim un punct. 

cota2.ro

  • Famalicao este echipa cu al doilea cel mai mare numar de avertismente incasate in acest sezon: 71 cartonase galbene si 8 cartonase rosii;
  • Famalicao este echipa cu al doilea cel mai mare numar de dribling-uri reusite per meci, din Liga Portugal (10.7);
  • Famalicao si Boavista detin, fiecare, o medie de aproximativ 16.1 tackling-uri per meci.

Partidele dintre cele doua formatii au fost mereu incinse, incheiate deseori cu foarte multe cartonase galbene si chiar rosii, asa cum a fost ultima intalnire. Arbitrul partidei este Fabio Melo, un central in varsta de doar 33 de ani care in cele 23 de aparitii ale sale in prima liga a inregistrat o medie de 6.1 cartonase galbene per meci, a acordat 8 cartonase rosii si a acordat 8 lovituri de la 11 metri. Famalicao este echipa cu cea mai mare medie de faulturi comise din campionat (15.6), in timp ce Boavista se claseaza doar cateva pozitii mai jos la acest capitol, cu o medie de 14.4 faulturi comise per meci. Conform aplicatiilor meteo, vremea va fi destul de urata pe tot parcursul zilei, precipitatiile fiind prezente inclusiv in timpul partidei. In ultimele trei partide directe, cele doua formatii au comis, in total, numai putin de 122 de faulturi:

  • 30 Septembrie 2023 (Scor: 2-2) - Boavista 23 - 21 Famalicao
  • 18 Martie 2023 (Scor: 1-2) - Boavista 29 - 15 Famalicao
  • 02 Octombrie 2022 (Scor: 4-0) - Famalicao 17 - 17 Boavista

Pontul meu pentru meciul Famalicao - Boavista este ”Peste 29.5 faulturi”, la o cota de 1.85, disponibila pe Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Famalicao vs Boavista
Pronostic:
Peste 29.5 faulturi
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro