Ponturi Pariuri Tenis Yoshihito Nishioka vs Juncheng Shang

UNIBET

Începe Indian Wells, iar cel mai interesant meci din calificări pare duelul asiatic dintre Yoshihito Nishioka și Juncheng Shang. Aveți in cele ce urmează avancronica și pronosticul propus.

Yoshihito Nishioka este un sportiv japonez de 28 ani, momentan pe locul 72 ATP. El se află în cea mai bună perioadă din cariera sa și a intrat puternic în atenția publicului in ultimii 2 ani, când si-a îmbunătățit considerabil rezultatele. A câștigat turneul ATP de la Seoul, al treilea al carierei, a ajuns în finală la Washington și a învins jucători de top precum Ruud, Shapovalov, De Minaur ori Rublev. La doar 1.70 m, japonezul are o deplasare foarte bună în teren, este extrem de combativ și are o gamă variată de lovituri. In 2023 a fost inconstant, are finală la Zhuhai, semifinale la Adelaide, optimi la Australian Open și Roland Garros, dar si multe eliminări in primele tururi. Pare pe același trend și în 2024.

cota2.ro

Juncheng Shang este un jucător din China de doar 18 ani. Momentan el este pe locul 139 ATP, însă cu siguranță vom auzi de el în viitorul apropiat, fiind un real talent. Fost lider mondial la juniori, chinezul evoluează deja de 3 ani la nivel de seniori, câștigând si 5 turnee de nivel ITF și Challenger. Anul trecut l-a bătut de 2 ori pe Ben Shelton, a trecut de Maroszan ori Goffin și a ajuns in fazele superioare la majoritatea turneelor Challenger la care a participat. În 2024 a jucat prima semifinala ATP la Hong Kong, trecând de jucători buni precum Tiafoe sau Van de Zandschulp. După un parcurs bun la Australian Open a mai jucat un singur meci, acuzând probleme fizice din cauza cărora s a retras contra lui Alcaraz.

Shang este un tânăr de mare perspectivă, însă acum revine după o accidentare si nu știu exact cât de bine este la nivel fizic. El a jucat un singur meci după Australian Open, o înfrângere contra lui Albot unde nu a arătat deloc bine, apoi preferând să se odihnească. Nishioka este bun pe hardul american, extrem de mobil și exploziv si are puterea sa câștige. Merg pe nipon cu un h.a mic.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Yoshihito Nishioka vs Juncheng Shang
Pronostic:
Nishioka -1.5 game-uri
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro