Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

Superbet

Leeds United și Stoke City sunt adversare astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 36 din Championship. Mai sunt de jucat 11 meciuri din sezonul de Championship, iar Leeds duce o bătălie crâncenă pentru promovare. Adversarele în cursa pentru primele două poziții sunt Leicester, Ipswich și Southampton. Leeds a venit tare pe turnantă în prima parte din 2024. A ajuns la 73 de puncte și mai are doar două de recuperat față de ocupanta locului 2. Neamțul Daniel Farke este responsabil cu atingerea obiectivului. Are experiență în astfel de curse, reușind o promovare în Premier League și alături de Norwich. Lotul este cotat la peste 200 de milioane de euro și conține mulți fotbaliști experimentați, rămași din perioada petrecută pe prima scenă. Vedeta echipei este însă Crysencio Summerville. Olandezul în vârstă de 22 de ani a marcat 16 goluri și a oferit 9 pase decisive în acest sezon.

Stoke e departe de momentele de glorie, când toate echipele se temeau de un meci „într-o seară ploioasă pe Britannia”. Conducerea vrea mai mult. A investit aproape 18 milioane de euro în transferuri, a adus un antrenor cu entuziasm, din noul val, pe Steven Schumacher. Rezultatele sunt însă slabe. Stoke are 38 de puncte și ocupă una dintre pozițiile retrogradabile în League One.

cota2.ro

• Cel mai recent meci direct disputat pe terenul lui Leeds s-a încheiat 5-0

• Leeds nu a pierdut niciun meci jucat acasă în acest sezon

• Leeds are cea mai bună defensivă din Championship, 28 de goluri încasate. În același interval, Stoke a primit 48

• Leeds are și un atac net superior, 65 de goluri marcate. Stoke a înscris 33

• 15.16 ocazii de gol/meci și-a creat Leeds în acest sezon. Stoke are o medie de 11.94 oportunități/partidă. 

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Leeds United este @1.35.

Ipswich Town și Bristol City se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 36 din Championship. Ipswich este revelația sezonului în fotbalul englez. „Gașca nebună” condusă magistral de pe bancă de Kieran McKenna a depășit perioada proastă din iarnă. A legat 5 victorii și a revenit pe poziția secundă în Championship, una direct promovabilă. În acest moment este la doar 3 puncte în spatele liderului Leicester. Conștienți de subțirimea lotului, cei de la Ipswich au bifat câteva mutări interesante în recent încheiata perioada de mercato. Special este atacantul Ali Al-Hamadi, deja cu un gol în campionat și privit de fani ca un viitor star.

Bristol este într-un teritoriu al nimănui în acest final de sezon. Nu are emoții în privința retrogradării, dar este și la 12 puncte departe de play-off. În aceste condiții, managerul Liam Manning, și el din noua generație, doar 38 de ani, poate testa și mai mulți puști. Bristol are cel mai tânăr lot din Championship. De aici și principalele atribute ale fotbalului prestat, mult elan și energie, dar mari vulnerabilități defensive.

• 70 de goluri a marcat Ipswich în acest sezon. Doar Leicester are un atac mai bun

• Ipswich a învins-o pe Bristol în partida din turul campionatului, scor 1-0

• Toate meciurile jucate de Ipswich pe teren propriu în anul 2024 au fost GG

• 15.60 ocazii de gol/meci și-a creat Ipswich în acest sezon. Doar Southampton are o medie superioară. Bristol a obținut 11.57 oportunități/partidă

• 3.29 goluri/meci s-au marcat în meciurile jucate de Ipswich în actuala stagiune, cea mai ridicată medie din Championship. 

Superbet, cota pentru pariul 1X & peste 1.5 goluri este @1.45.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Leeds vs Stoke
Pronostic:
1
Cota
1.35
Ipswich vs Bristol City
Pronostic:
1X & Peste 1.5 goluri
Cota
1.45
Cota finala: 1.96
Profit: 6.72
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro