Ponturi Pariuri Fotbal Blackburn Rovers vs Millwall

BETANO

BLACKBURN ROVERS - MILLWALL

In aceasta seara, de la ora 21:45, pe ”Ewood Park”, Blackburn Rovers primeste vizita celor de la Millwall, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 36, din Championship. 

Vecine de clasament si cu acelasi numar de puncte acumulate in 35 de meciuri disputate in liga secunda din Anglia, Blackburn si Millwall trag tare sa evite retrogradarea, avand in vedere ca in acest moment se afla la doar un punct distanta de ”zona rosie”. Trupa lui John Eustace a bifat doar un succes in ultimele 8 partide, iar in ultima runda de campionat a cedat cu 1-2 in deplasare, in fata celor de la Swansea. De partea cealalta, Millwall vine dupa doua victorii surprinzatoare in fata celor de la Southampton (2-1), respectiv Watford (1-0), formatii din prima jumatate a clasamentului. In partida tur din acest sezon de Championship, ”alb-albastrii” s-au impus cu scorul de 2-1, gratie reusitelor semnate de Joe Rankin-Costello (min. 22) si Callum Brittain (min. 51), asta dupa ce jamaicanul Wes Harding, fundasul ”leilor”, a reusit sa deschida scorul in minutul 3, dupa o eroare colosala a goalkeeper-ului advers. John Eustace nu se poate baza in aceasta seara pe Hayden Carter, John Fleck, Joe Rankin-Costello si Harry Leonard, toti fiind absente de durata, in timp ce Neil Harris nu-i va avea la dispozitie pe Shaun Hutchinson si Kevin Nisbet, deasemenea, jucatori care absenteaza de foarte mult timp, din pricina accidentarilor grave suferite. 

cota2.ro

Sammie Szmodics, mijlocasul irlandez de 28 de ani al celor de la Blackburn Rovers, se afla la cel mai bun sezon din cariera, acesta bifand 25 goluri si 3 asisst-uri in cele 37 de jocuri din acest sezon (Championship + FA Cup + EFL Cup). Fost junior la Colchester, Szmodics a jucat doar in ligile inferioare din Anglia pana in prezent, bifand echipe precum Bristol sau Peterborough, la care nu a dat un randament satisfacator. Irlandezul e lider in clasamentul golgeterilor din Champioship, cu 19 reusite in 33 de jocuri, iar la finalul acestei editii poate face pasul la o echipa cu pretentii, daca va continua in acest ritm. Desi Blackburn a cedat in ultimele doua dueluri contra celor de la Newcastle (FA Cup), respectiv Swansea (Championship), Szmodics a reusit sa puncteze in ambele jocuri, facandu-se remarcat in partida de cupa contra ”cotofenelor”, acolo unde a reusit sa suteze de 8 ori spre poarta lui Martin Dubravka, reusind sa cadreze 4 dintre ele. 

Desi e mijlocas la baza, Eustace il foloseste pe Szmodics atat ca ”numar 9”, cat si ca ”varf fals”, oferind echipei sale mai multe ”atu-uri” pe partea ofensiva. Blackburn are o medie de 14.6 ocazii de gol si o medie de 4.8 suturi cadrate in partidele disputate in fata propriilor suporteri, in timp ce Millwall permite adversarilor, in medie, 14.2 ocazii de gol per meci. Sammie Szmodics ocupa locul 5 in Championship la capitolul ocazii de gol, avand o medie de 3.1 per meci, respectiv locul 4 la capitolul suturi cadrate, cu o medie de 1.2 per meci, iar in aceasta confruntare e de asteptat sa-si creeze ceva ocazii, mai ales ca in partida tur a bifat patru suturi, dintre care doua au prins cadrul portii. Cota pentru un gol al irlandezului este foarte atractiva si consider ca merita incercata.

Pontul meu pentru meciul Blackburn Rovers - Millwall este ”Sammie Szmodics marcheaza”, la o cota de 2.90, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Blackburn Rovers vs Millwall
Pronostic:
Sammie Szmodics marcheaza
Cota
2.90
Cota finala: 2.90
Profit: 19.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro