Ponturi Pariuri Fotbal Sporting Lisabona vs Atalanta

LasVegas

SPORTING LISABONA - ATALANTA

In aceasta seara, de la ora 19:45, pe ”Estadio Jose Alvalade”, Sporting Lisabona primeste vizita celor de la Atalanta, intr-un meci din cadrul optimilor UEFA Europa League. 

Portughezii s-au calificat in aceasta faza a competitiei dupa ce au trecut in 16-imi de elvetienii de la Young Boys, cu scorul general de 4-2. Trupa lui Ruben Amorim e lider in ierarhia din Portugalia, cu un singur punct peste rivala Benfica, insa cu un meci mai putin disputat decat acestia. Sporting vine dupa succesul de pe teren propriu contra celor de la Farense, scor 3-2, iar in acest moment se afla intr-o forma excelenta, cu doar o singura infrangere bifata in ultimele 18 meciuri disputate in toate competitiile. De partea cealalta, Atalanta s-a calificat direct in optimile competitiei dupa ce a castigat Grupa D, din care au facut parte chiar si cei de la Sporting Lisabona. Elevii lui Gian Piero Gasperini trec printr-o forma de moment destul de slaba, avand in vedere ca in ultimele doua jocuri au cedat atat cu Inter Milano, scor 0-4, cat si cu cei de la Bologna, scor 1-2. ”Bergamascii”, chiar daca ocupa locul 6 in Serie A, tremura serios pentru aceasta pozitie tinand cont ca Napoli, Fiorentina si Lazio sunt la doar cateva puncte in spate. Intr-un astfel de meci, intre doua echipe super-ofensive, golurile nu au lipsit in ”dubla” din grupe si nu cred ca vor lipsi nici in aceasta ”dubla” din optimi, mai ales ca vorbim totusi de doua sisteme cu trei atacanti si cu fundasii laterali care urca foarte mult si in atac, intrand in combinatii si incercand sa ofere superioritate.

cota2.ro

Viktor Gyokeres, atacantul suedez al celor de la Sporting, este principalul produs de export care, intr-un procentaj de 99,99%, va face pasul catre o echipa de top in vara. Gyokeres are un sezon uluitor, cu 35 de goluri si 10 assist-uri reusite in toate cele 43 meciuri disputate in toate competitiile. Atacantul ”alb-verzilor” trece printr-o forma nemaipomenita, cu 9 goluri reusite in ultimele 8 partide si cu 36 de suturi spre poarta adversa, dintre care 26 cadrate, in ultimele 13 meciuri disputate in toate competitiile. Cotat in acest moment la aproximativ 46.6 milioane de euro, golgeterul din Liga Portugal are cifre exceptionale pe ”Estadio Jose Alvalade”, acolo unde a marcat 14 goluri in cele 14 meciuri jucate de echipa sa, in acest sezon, bifand deasemenea si numai putin de 7 pase decisive. In partida dintre Sporting si Atalanta, din faza grupelor, disputata la Lisabona, Viktor Gyokeres si-a trecut numele pe tabela de marcaj, gratie reusitei din minutul 76, din lovitura de la 11 metri. Consider ca acesta are mari sanse sa puncteze in aceasta seara, iar cota pentru un astfel de deznodamant este mai mult decat atractiva. Pentru o miza mult mai mica, consider ca varianta ”Viktor Gyokeres marcheaza 2+ goluri” merita incercata, tinand cont ca avem o cota impresionanta de 9.00! 

Pontul meu principal pentru meciul Sporting Lisabona - Atalanta este ”Viktor Gyokeres marcheaza”, la o cota de 2.46, disponibila pe LasVegas.ro!

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Sporting Lisabona vs Atalanta
Pronostic:
Viktor Gyokeres marcheaza
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro