Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs FC Copenhaga

BETFAIR SPORTSBOOK

MANCHESTER CITY - FC COPENHAGA

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Etihad Stadium”, Manchester City primeste vizita celor de la FC Copenhaga, intr-un meci din cadrul optimilor UEFA Champions League.

”Cetatenii” sunt cu un pas si jumatate in sferturile competitiei, dupa ce in mansa tur, disputata pe ”Parken Stadium” in urma cu aproximativ trei saptamani, s-au impus cu scorul de 3-1, gratie reusitelor semnate de Kevin De Bruyne, Bernardo Silva si Phil Foden. Trupa lui Guardiola vine dupa ”monologul” din week-end contra marii rivale, Manchester United, formatie pe care a surclasat-o la absolut toate capitolele si pe care a invins-o doar cu scorul de 3-1. Cei de la City ocupa pozitia a doua in Premier League, fiind la doar un singur punct in spatele celor de la Liverpool, formatie pe care o vor intalni chiar in week-end, pe ”Anfield”. De partea cealalta, FC Copenhaga cred ca o sa faca doar act de prezenta in acest retur, deoarece nu o vad in stare sa puna vreo problema. Formatia lui Jacob Neestrup ocupa locul trei in ierarhia din Danemarca, asta dupa ce in week-end a pierdut prima pozitie in urma infrangerii suferite pe terenul celor de la Midtjylland, scor 0-2. Manchester City si FC Copenhaga s-au intalnit pe ”Etihad Stadium” in grupele UEFA Champions League din sezonul precedent, iar ”cetatenii” au facut instructie cu ”nordicii”, invingandu-i cu un neverosimil 5-0.

cota2.ro

Erling Haaland a marcat de 6 ori in ultimele doua meciuri si ma astept ca astazi sa-si imbunatateasca recordul de goluri in cea mai importanta competitie inter-cluburi. Atacantul norvegian a marcat doua goluri la ultima vizita a danezilor pe ”Etihad”, iar in partida tur, in ciuda faptului ca nu a reusit sa marcheze, l-a evidentiat in trei randuri pe Kamil Grabara. Haaland ocupa in continuare fotoliul de lider in clasamentul golgeterilor din Premier League, cu numai putin de 18 reusite bifate in 22 de meciuri, iar in UEFA Champions League ocupa momentan locul al treilea, cu 5 reusite, fiind depasit de Mbappe si Kane, jucatori care au punctat de 6 ori in aceasta editie. Manchester City detine al 4-lea cel mai mare numar de centrari per meci din Premier League, iar in partida tur ”cetatenii” au pus foarte mult pericol dupa ce Haaland a utilizat cateva dintre ele. Consider ca si astazi o sa faca acest lucru, avand in vedere ca este un jucator cu o inaltime si o detenta impresionata, iar fundasii danezilor sunt mai scunzi si deseori depasiti la acest capitol. Haaland a cadrat doua suturi in meciul tur in urma unei lovituri de cap, lucru intalnit si in ultima confruntare directa de la Manchester

Pontul meu pentru meciul Manchester City - FC Copenhaga este ”Erling Haaland 1+ suturi pe poarta din lovitura de cap”, la o cota de 3.00, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Manchester City vs FC Copenhaga
Pronostic:
Erling Haaland 1+ suturi pe poarta din lovitura de cap
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro