Ponturi Pariuri Fotbal Sporting Lisabona vs Atalanta

BETANO

Sporting Lisabona și Atalanta Bergamo se înfruntă astăzi, de la ora 19:45, în prima manșă a optimii de finală din Europa League. Pentru că Sporting și Benfica sunt calificate în optimile Europa League și dispută ambele acasă prima manșă, la Lisabona, UEFA a decis ca prima dintre ele să joace cu o zi mai devreme, miercuri, din motive de securitate. Managerul Ruben Amorim nu are motive de nemulțumire. Au trecut 3 zile de la ultimul meci, victoria 3-2 cu Farense. Elevii lui au avut timp să își revină. Sporting este favorită la titlu în Portugalia. Are 59 de puncte, unul avans față de Benfica, dar și un meci mai puțin disputat. În turul precedent din Europa League n-a avut emoții, victorie 4-2 la general contra lui Young Boys Berna. 

Atalanta duce și ea o bătălie pe două fronturi. În Europa League a câștigat o grupă din care au făcut parte chiar Sporting, Sturm Graz și Rakow. Asta i-a adus calificarea direct în faza optimilor. Trupa pregătită de Gian Piero Gasperini nu a renunțat nici la lupta din Serie A, în ciuda celor două eșecuri consecutive. Are 46 de puncte și este la 5 lungimi distanță de top 4. Bergamascii nu au niciun absent notabil pentru disputa de astăzi. 

cota2.ro

• Sporting și Atalanta au fost adversare și în grupele actualei ediții din Europa League. Italienii s-au impus cu 2-1 în deplasare, returul terminându-se la egalitate, scor 1-1

• 15-13 pentru Sporting a fost raportul ocaziilor de gol în meciul din faza grupelor disputat în Portugalia

• Sporting a marcat în toate meciurile jucate pe teren propriu în acest sezon. A suferit o singură înfrângere, chiar în fața Atalantei

• 4 din ultimele 5 deplasări jucate de Atalanta au fost GG

• Viktor Gyokeres, suedezul din atacul lui Sporting, e printre cei mai în formă atacanți ai Europei. A marcat 10 goluri în ultimele 9 meciuri. 

Pe Betano, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în Sporting - Atalanta este @1.50.

💥Acest pariu va fi jucat în cadrul proiectului GOAL FEST unde avem deja un profit asigurat de 2500 de lei după primele 4 pariuri și voi miza în continuare suma de 1692 de lei rămasă DIN PROFITUL ACUMULAT (practic, joc din banii casei de pariuri!)

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sporting Lisabona vs Atalanta
Pronostic:
GG sau Peste 2.5 goluri
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: 3.50
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro