Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.36

Casa Pariurilor

AC MILAN - SLAVIA PRAGA

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”San Siro”, AC Milan primeste vizita celor de la Slavia Praga, intr-un meci din cadrul optimilor UEFA Europa League.

Trupa lui Stefano Pioli porneste cu prima sansa, atat in aceasta confruntare, cat si in aceasta dubla mansa. Cehii au obtinut biletul direct pentru aceasta faza a competitiei, dupa ce si-au castigat grupa, in timp ce italienii au fost nevoiti sa evolueze in 16-imi, acolo unde au reusit sa treaca de Rennes, cu scorul general de 5-3. Olivier Giroud este unul dintre cei mai buni atacanti din Serie A, iar in aceasta editie a inregistrat o medie de 2.30 ocazii de gol per meci, respectiv o medie de 1.20 suturi cadrate per meci. Slavia este o echipa care se apara destul de slab, in special in meciurile de pe teren strain, iar acest lucru cu siguranta o sa-i coste in aceasta seara. 

cota2.ro

  • AC Milan a marcat cel putin un gol in ultimele 13 meciuri de pe teren propriu;
  • Olivier Giroud a cadrat cel putin un sut in ultimele 9 meciuri;
  • Slavia Praga a primit gol in toate deplasarile contra formatiilor din Italia, din ultimii 20 de ani.

Pontul meu pentru meciul AC Milan - Slavia Praga este ”Olivier Giroud 1+ suturi pe poarta & AC Milan marcheaza minim un gol”, la o cota de 1.40, disponibila pe Casa Pariurilor, cu ajutorul functiei PLAYMAKER.

SPARTA PRAGA - LIVERPOOL

In aceasta seara, de la ora 19:45, pe ”epet ARENA”, Sparta Praga primeste vizita celor de la Liverpool, intr-un meci din cadrul optimilor UEFA Europa League.

Cealalta echipa din capitala Cehiei primeste vizita liderului din Premier League, echipa care este cu gandul mai mult la duelul din week-end contra celor de la Manchester City, echipa aflata pe pozitia a doua in ierarhia din Anglia, la un singur punct in spatele ”cormoranilor”. Sparta Praga a trecut in 16-imi de Galatasaray, dupa o ”dubla” in care s-au marcat numai putin de 10 goluri, incheiata intr-un final cu scorul general de 6-4. Jan Kuchta a bifat cateva performantele notabile in cele doua jocuri cu liderul din Turcia si personal ma astept sa se faca remarcat si azi, tinand cont ca Jurgen Klopp va apela, cel mai probabil, la destul de multe rezerve. 

  • Jan Kuchta si-a creat numai putin de 8 ocazii de gol in ultimele trei meciuri din cupele europene;
  • Cel putin trei goluri s-au marcat in 6 din cele 8 meciuri disputate de Sparta Praga in acest sezon de UEFA Europa League;
  • Toate cele 6 meciuri ale lui Liverpool din faza grupelor s-au incheiat cu cel putin doua goluri marcate.

Pontul meu pentru meciul Sparta Praga - Liverpool este ”Jan Kuchta 1+ suturi & Peste 1.5 goluri in meci”, la o cota de 1.50, disponibila pe Casa Pariurlor, cu ajutorul functiei PLAYMAKER.

AS ROMA - BRIGHTON

In aceasta seara, de la ora 19:45, pe ”Stadio Olimpico”, AS Roma primeste vizita celor de la Brighton, intr-un meci din cadrul optimilor UEFA Europa League.

Calificata direct in aceasta faza a competitiei datorita primei pozitii obtinute in faza grupelor, Brighton trece printr-o forma extrem de slaba, cu doar un succes in ultimele 5 partide. Formatia lui De Zerbi are 4 infrangeri in ultimele 5 deplasari, iar in ultimul joc de campionat a cedat la scor de ”forfeit” pe terenul celor de la Fulham. AS Roma are un parcurs excelent de la venirea lui Daniele De Rossi pe banca tehnica, bifand doar o singura infrangere sub comanda acestuia. Romelu Lukaku este principalul pericol pentru poarta oaspetilor, acesta bifand in acest sezon o medie de 2.40 goluri per meci, respectiv o medie de 1.4 suturi cadrate per meci. Brighton e o echipa care se deschide mult si permite multe spatii, in special pe fazele de contraatac ale oaspetilor.

  • In ultima partida de campionat, Romelu Lukaku a sutat de trei ori spre poarta adversa, doua dintre ele reusind sa fie cadrate;
  • AS Roma a marcat cel putin un gol in ultimele 24 de meciuri de pe teren propriu;
  • Brighton a primit cel putin un gol in 6 din ultimele 7 deplasari.

Pontul meu pentru meciul AS Roma - Brighton este ”Romelu Lukaku 2+ suturi & AS Roma marcheaza minim un gol”, la o cota de 1.60, disponibila pe Casa Pariurilor, cu ajutorul functiei PLAYMAKER.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
AC Milan vs Slavia Praga
Pronostic:
Olivier Giroud 1+ suturi pe poarta & AC Milan marcheaza minim un gol
Cota
1.40
Sparta Praga vs Liverpool
Pronostic:
Jan Kuchta 1+ suturi & Peste 1.5 goluri in meci
Cota
1.50
AS Roma vs Brighton
Pronostic:
Romelu Lukaku 2+ suturi & AS Roma marcheaza minim un gol
Cota
1.60
Cota finala: 3.36
Profit: 23.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro