Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.85

Superbet

După două zile de Liga Campionilor a venit vremea să schimbăm registrul și să ajungem în zona de Europa League, acolo unde am pus pe bilet 3 partide!

Se joacă, desigur, și meciuri din Conference League, dar cel puțin azi ne oprim, totuși, doar la a doua competiție intercluburi ca importanță din portofoliul celor de la UEFA.

cota2.ro

AS ROMA - BRIGHTON (19:45) - Una dintre cele mai interesante dueluri din faza optimilor UEFA Europa League! Roma e altceva în mandatul lui De Rossi, în timp ce Brighton, chiar dacă are fluctuații imense de formă, rămâne o echipă spectaculoasă și, în același timp, foarte imprevizibilă!

Înainte de întâlnirea directă, Roma a avut nevoie de lovituri de la 11 metri pentru a trece de Feyenoord, în timp ce Brighton a aterizat aici direct din grupe! Britanicii și-au câștigat grupa de Europa League cu Marseille, Ajax și AEK și au sărit un tur, direct în optimi, fără emoțiile din 16-imi.

  • În campionat, Roma a fost implicată în două meciuri la rând cu 5 goluri! Pe ambele le-a câștigat;
  • 4-1 în deplasarea de la Monza și 3-2 în succesul de pe Olimpico cu Torino! Înainte, câștigase cu 3-0 pe terenul lui Frosinone;
  • Brighton-ul lui De Zerbi e în ceață în această perioadă! Doar o victorie în ultimele 4 etape de Premier League, 5-0 cu codașa Sheffield! În rest, s-au adăugat două eșecuri și o remiză!

SPARTA PRAGA - LIVERPOOL (19:45) - Tot de la 19:45 suntem implicați și în duelul din Cehia dintre Sparta Praga și Liverpool! Chiar dacă avem în față echipe orientate clar spre ofensivă, meciurile de dinaintea duelului direct au fost liniștite pentru ambele trupe, la nivel de goluri marcate.

  • Sparta Praga a terminat la egalitate, 0-0, derby-ul cu Slavia Praga;
  • Liverpool a avut nevoie de un gol în minutul 90+8 pentru a câștiga, 1-0, deplasarea de la Nottingham;
  • Pentru trupa lui Klopp meciul vine într-o perioadă complicată: mulți jucători accidentați sau reveniți după accidentări, dar și meci uriaș ca importanță în Premier League în acest weekend: duelul cu Manchester City!

MARSEILLE - VILLARREAL (22:00) - Dacă la primele două dueluri am păstrat zona de romantism a fotbalului și așteptăm goluri și spectacol, iată că ultima partidă ar putea avea ca ingredient principal ideea de luptă!

Pe ”Velodrome” se întâlnesc Marseille și Villarreal, echipe cu nume importante, dar care nu traversează cele mai reușite sezoane!

  • OM a schimbat antrenorul și încearcă să schimbe și prestațiile! 5-1 în deplasarea de la Clermont și Marseille a sărit pe locul 7, la 5 puncte distanță de locurile de Liga Campionilor;
  • Tot cu 5-1 a câștigat și Villarreal în campionat, în fața Granadei, dar ”Submarinul Galben” navighează în ape de mijloc de clasament, departe de pretențiile europene!
  • Villarreal e pe locul 12, cu 32 de puncte, iar singurele șanse reale pentru prezență în Europa în sezonul viitor sunt să facă lucruri imense în Europa League.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
AS Roma vs Brighton
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.53
Sparta Praga vs Liverpool
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.36
Marseille vs Villarreal
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Villarreal
Cota
1.85
Cota finala: 3.85
Profit: 28.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro